Hrvatsko-austrijski trening centar i edukacije iz Neuro-lingvističke psihoterapije

416

Hrvatsko-austrijski trening centar iz Neuro-lingvističke psihoterapije (u daljnjem tekstu NLPt) organizira:

• Trogodišnju edukaciju za savjetodavnog terapeuta/terapeutkinju
  • Četverogodišnju edukaciju sa psihoterapeuta/psihoterapeutkinju

Edukacija započinje Uvodnim seminarom koji će se održati 26. i 27. listopada 2019. na kojem će sudionice/sudionici imati mogućnost upoznati se s osnovnim pristupom i principima rada NLPt-a. Seminar koncipiran je kao zasebna cjelina na kojoj se dobivaju određene tehnike i znanja neposredno primjenjiva u svakodnevnom životu za one koji se ne namjeravaju uključiti u edukaciju, a za buduće edukante se računa kao početak edukacije, koji je predviđen za kraj 2019.

Vrijeme održavanja Uvodnog seminara je: Subota 10 – 16 i Nedjelja 9.30 – 15

Cijena iznosi 750 kuna, kod uplata do tjedan dana ranije 550 kuna.

Voditeljica je Melita Reiner, specijalistica kliničke psihologije, psihoterapeutkinja.

Edukacija iz Neuro-lingvističke psihoterapije traje 4 godine nakon koje sudionice/sudionici koji zadovoljavaju kriterije sukladne zakonu o psihoterapiji stječu zvanje psihoterapeut/ psihoterapeutkinja i nakon što zadovolje sve zahtjeve edukacije imaju uvjete za stjecanje Europskog certifikata za psihoterapiju (ECP), koji izdaje Europska asocijacija za psihoterapiju (EAP).

Trogodišnja edukacija iz Neuro-lingvističke psihoterapije omogućava stjecanje zvanja savjetodavni terapeut/terapeutkinja sudionicama/sudionicima koji zadovoljavaju kriterije koje propisuje Hrvatski zakon o psihoterapiji.

Edukaciju provodi naš tim trenera, psihoterapeuti, iz Hrvatske i drugih europskih zemalja, a za psihologe se boduje sukladno kriterijima Hrvatske psihološke komore.

Za sve daljnje informacije možete nam se obratiti na: [email protected]; mobitel: 091 2303066 (Melita Reiner), a uskoro će biti prikazani i na našoj web-stranici www.nlpt.hr