Poštovani!

Pozivamo Vas na stručni susret na temu: “Partnerski odnos očima psihoterapeuta – pogledi i praksa različitih pristupa” koji organiziramo na inicijativu Europskog instituta za realitetnu terapiju i Hrvatske udruge za realitetnu terapiju, a u suradnji s Odsjekom za psihologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Mjesto : Zagreb, Dvorana Zagreb Hrvatskih studija, Kampus Borongaj

Vrijeme: ponedjeljak, 4. prosinca 2017. od 8.30 do 18.00
utorak, 5. prosinca 2017. od 9.00 do 18.00

Susret je namijenjen stručnjacima s područja psihoterapije i savjetovanja, studentima i široj javnosti.

O pogledima na partnerski odnos i teškoćama koje ga prate te praktičnim pristupima na tom području govoriti će eminentni predstavnici geštalt terapije, imago terapije, integrativne psihoterapije, logoterapije, psihodrame, realitetne terapije i transakcijske analize. Psihoterapeuti navedenih pristupa predstaviti će teorijske okvire na kojima temelje svoj rad i načine nuđenja pomoći onima koji je trebaju kao i mogućnosti edukacije u okviru pojedinog pristupa.

Susret je izuzetna prilika za upoznavanje različitih pristupa, povezivanje i izmjenu iskustava s kolegama te neposredni kontakt s predstavnicima pojedinih pristupa.

Susret je popraćen Zbornikom stručnih članaka pod naslovom “Partnerski odnos očima
psihoterapeuta – pogledi i praksa različitih pristupa “, koji će sudionicima biti dostupan pored druge literature različitih psihoterapeutskih pristupa.

Sudionicima će se biti uručene potvrde o sudjelovanju s brojem sati kao dokaz o stručnom
osposobljavanju.

Prijavnica i program stručnog susreta su u prilogu ovog poziva.

Priloženu prijavnicu pošaljite najkasnije do 27.11.2017. na e-mail: [email protected]

Kotizacija u iznosu 400,00 kn uplaćuje se prilikom prijave na račun 2P komunikacije, Novotnijeva 12, Zagreb, IBAN HR4723400091110872774.

VAŽNO! Kopiju uplatnice obavezno ponijeti sa sobom za potrebe registracije!

Troškove boravka i prehrane u vrijeme održavanja susreta snose sudionici sami.

Sudjelovanje na susretu ograničeno je prostornim mogućnostima dvorane. Organizator pridržava pravo da ograniči prijave ukoliko broj prijavljenih premaši optimalnu mogućnost dvorane.

Zahvaljujemo na suradnji i srdačno vas pozdravljamo.

Organizator

Prijavnica Partnerski odnos očima psihoterapeuta