Obavještavamo vas da su počeli upisi za novu generaciju polaznika 2021. Centra za integrativni razvoj u sklopu programa CIR Educa iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije.

Centar za integrativni razvoj je organizacija koja podupire, promovira i radi na edukaciji iz tjelesno orijentirane psihoterapije već dvadeset godina na području Hrvatske, Srbije i Mađarske.

Jedini je akreditirani tjelesno orijentirani edukacijski program u Hrvatskoj i regiji od strane EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju).
Svi zainteresirani za psihoterapijsku edukaciju iz ovog modaliteta koja zadovoljava  europske (EABP, EAP) i lokalne trening standarde mogu se priključiti novoj generaciji koja počinje u studenom 2021.

Zadnjih nekoliko godina bilježimo sve veći interes za ovu vrstu edukacije koja jasno povezuje psihu i tijelo te daje metodologiju i alate o tome kako koristiti tijelo u psihoterapiji. Radi se o vrlo dinamičnom i uzbudljivom psihoterapijskom modalitetu koji uključuje rad sa snažnim emocionalnim otvaranjima i ekspresijom, a istodobno sa regulacijom i umirivanjem nervnog sistema.

Ukoliko ste zainteresirani za ovu vrstu edukacije možete također prisustvovati on line prezentacijama: 13.4.2021. u 19h

• 28.4.2021. u 19h
  • 11.5.2021. u 19h
  • 24.5.2021. u 19h
  • 08.6.2021. u 19h
  • 29.6.2021. u 19h

Prezentacije će voditi osnivači Centra za integrativni razvoj Laslo Pinter (EABP)  i Tomislav Senečić (EABP,ECP).

Za sve prijave vezano za prezentacije i upise u novu generaciju polaznika možete se prijaviti na [email protected]

www.cir.hr