Radionica TA – 101 je službena uvodna radionica iz transakcijske analize te je priznata od strane Europske organizacije iz transakcijske analize (EATA). Po završetku radionice, polaznici će dobiti međunarodno priznati certifikat.

Transakcijska analiza (TA) je način razumijevanja što se događa unutar osobe i između dvije i više osoba. Od osnivanja transakcijske analize, 1950te godine, od strane Erica Bern, u okviru transakcijske analize su razvijeni različiti programi koji se primjenjuju u različitim kontekstima: psihoterapijskom, savjetodavnom, edukativnom i organizacijskom.

Sljedeća edukacija (16h) TA 101 će se održati 15.12.-16.12.2017.:

15.12.2107. od 09.30 do 17.00

16.12.2017. od 09.30 do 17.00

Cijena svih 16 školskih sati edukacije je 1062.50kn.

Što sve cijena uključuje:

– pisane materijale

– međunarodno priznata potvrda (za sudjelovanje na svih 16h edukacije)

– osvježenje tijekom pauze

Glavne teme edukacije:

• Što je to transakcijska analiza (TA) i kako TA objašnjava naše obrasce razmišljanja, osjećanja i ponašanja (model ego stanja)?
  • Zašto imamo potrebu komunicirati (analiza stroukova) i zašto komuniciramo na način kako komuniciramo (analiza transakcija)? Što točno radimo u konfliktnim situacijama i koje su naše uloge u njima (analiza psiholoških igara)?
  • Zašto nam se događaju slične stvari u životu s kojima nismo uvijek zadovoljni? Što nas tjera da činimo iste ili slične greške (analiza skripta ili životnog scenarija)?

Više možete saznati na: https://www.centarproventus.hr/ta-101-uvodna-edukacija

Znanje koje će polaznici steći na ovoj radionici može se primijeniti i u osobnom i u profesionalnom životu. Radionica će biti posebno zanimljiva onima koje zanima razumijevanje vlastitog i tuđeg ponašanja; razumijevanje i poboljšavanje komunikacijskih obrazaca i odnosa s drugima; korištenje TA u poslovnom okruženju; uvod za profesionalnu edukaciju iz transakcijske analize.

Edukacija je namijenjena svima koji žele bolje upoznati sebe i druge, bez obzira na prethodno znanje i stupanj obrazovanja.

Uz to, ova radionica je obvezna za sve koji žele upisati edukaciju “Studij psihoterapije za rad s djecom i obiteljima”, TA 202.

Voditeljica edukacije: Tatjana Gjurković, mag.psihologije, certificirana transakcijska analitičarka (CTA), privremeni učitelj i supervizor transakcijske analize (PTSTA), Registrirana terapeutkinja igrom (RPT)

Za sva pitanja, kao i prijave možete se javiti putem maila: [email protected] ili na +385 95 804 3982