S velikim veseljem pozivamo Vas na novi program namijenjen stručnjacima mentalnog zdravlja: TERAPIJA IGROM: VJEŠTINE I INTERVENCIJE ZA RAD S DJECOM

Program integrira vještine i tehnike iz direktivne i nedirektivne terapije igrom primjenjive u radu s djecom predškolske i školske dobi

Cilj edukacije je naučiti stručnjake mentalnog zdravlja kako koristiti vještine i tehnike iz terapije igrom u radu s djecom predškolske i školske dobi.

Namijenjena je za: psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, socijalne radnike, psihijatre, logopede, odgajatelje, učitelje kao i sve druge koji rade s djecom.

Sudjelovanjem dobivate:

* 62 školskih sati stručne edukacije raspoređene kroz 4 modula

* 8 školskih sati grupne supervizije

* Rad u grupi do 16 polaznika u ugodnoj, pozitivnoj i razigranoj atmosferi

* Voditeljicu s bogatim iskustvom i znanjem u radu s djecom

* Potvrdu o sudjelovanju za 70 sati stručne edukacije

* Osvježenja u pauzama

* Pisane materijale

Predavanja i superviziju na ovoj edukaciji održat će:

Tatjana Gjurković, mag.psihologije,

• registrirana terapeutkinja igrom (RPT)
  • privremena učiteljica i supervizorica transakcijske analize (PTSTA)

Više o predavačici i supervizorici pročitajte ovdje

Cijena programa (edukacija + supervizija) 6000,00kn

(4800,00kn+PDV)

Cijena s popustom za prijave do 17.06.2018.

(ili do popunjenja grupe)

5400,00kn

(4320,00kn+PDV)

Dodatan popust od 15% na iznos pune cijene za dvoje i više stručnjaka iz iste ustanove i za one koji su prethodno pohađali program(e) Centra Proventus 5100,00kn

(4080,00kn + PDV)

Oni koji su odslušali na nekom od programa vještine nedirektivne terapije igrom (1.modul) mogu se pridružiti na drugom dijelu programa (2. i 3. modul i supervizija) ako ima mjesta. 4700,00kn

(3760,00kn + PDV)

Moguće je platiti u max 6 rata.

Edukacija se održava u Centru Proventus, na adresi Kružna ulica 81, Zagreb

Prijave do 24.06.2018. ili do popunjenja grupe.

TEMA MODULA BROJ SATI DATUMI
1. 1. modul:

Vještine rada s djetetom u skladu s ne-direktivnom terapijom igrom*

24 29.06-01.07.2018.
2. 2. modul:

Osnovne tehnike za rad u pijesku

Korištenje ekspresivnih tehnika u radu s djecom: crtež, lutke, priče

32 23.-26.08.2018.
4. Integracija znanja i certifikacija 6 12.10.2018.

*Oni koji su odslušali na nekom od programa vještine nedirektivne terapije igrom mogu se pridružiti na drugom dijelu programa koji uključuje druge dvije radionice i superviziju ukoliko ima mjesta. U tom slučaju, cijena za njih iznosi 3760,00kn + PDV = 4700,00kn.

Opis edukacije:

Prvi modul održat će se petak, subota i nedjelja od 9.30 do 17.30. Druga dva modula održat će se od četvrtka do nedjelje od 9.30 do 17.30h. U sklopu modula biti će dvije kraće pauze te jedna za ručak, načelno između 13.00 i 14.30. Četvrti modul, certifikacija će se održati u petak, od 9.00 do 15.00h.

Edukacija sadrži teorijski i iskustveni dio. Kako bi se znanja iz ovog specifičnog područja što jasnije prenijela, uz kraća teorijska predavanja, koristimo i: rad u manjim grupama i parovima, gledanje video snimki, uvježbavanje različitih aktivnosti i načina igranja, uvježbavanje načina komunikacije s djetetom kroz igru uloga te različite kreativne tehnike. Također, na edukaciji potičemo promišljanje o sebi stoga nakon iskustvenih vježbi često slijedi razgovor kako vam je bilo tijekom vježbe i kako nova znanja možete povezati sa svojom radnom ulogom te sobom osobno.

Polaznici edukacije su pozvani na edukaciji iznositi vlastite primjere izazova u radu kako bi se nove vještine što lakše i konkretnije prenijele na realne izazove u određenom radnom okruženju. Istovremeno, vodimo o etici i profesionalnosti struke, pa te primjere ne prenosimo trećim osobama koje nisu sudjelovale na edukaciji.

Polaznici edukacije su obvezni napisati esej kroz koji će opisati i teoretski obrazložiti kako su koristili stečena znanja, vještine i tehnike u svom radu. Esej je obvezno predati do 07.10.2018.  Dodatne upute za pisanje eseja dobit će se na programu.

Kome je edukacija namijenjena: psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, socijalne radnike, psihijatre, odgajatelje, učitelje kao i sve druge koji rade s djecom.

Potvrda o sudjelovanju na edukaciji “Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom” dodjeljuje se na temelju:

• zadovoljavajućeg prisustvovanja i sudjelovanja na radionicama
  • zadovoljavajućeg prisustvovanja i sudjelovanja na supervizijama
  • zadovoljavajuće napisanim i predanim esejem u skladu s uputama

*Obavezno je prisustvovanje svim radionicama i supervizijama, izuzev opravdanih okolnosti. Ovisno o propuštenom vremenu, može se naknadno zatražiti zadatak kojim se nadomještaju propušteni sati edukacije. Sati supervizije se ne mogu naknadno nadomjestiti.

Ugovor

Prije početka edukacije, potpisuje se ugovor između polaznika edukacije i Centra Proventus d.o.o.-a. Ugovorom su definirani formalni uvjeti za pohađanje edukacije. Dio ugovora je raspored radionica.

TIPristupnica2018

Za sva pitanja, kao i prijave možete se javiti putem maila: [email protected] ili 0958043982