Centar za psihodramu provodi intenzivanu dvogodišnje i četverogodišnje edukacije koje su namijenjene terapeutima, psiholozima, zdravstvenim radnicima, coachevima, edukatorima, menadžerima, rukovoditeljima, HRM stručnjacima, te svima koji žele povećati svoje osobne kompetencije i profesionalnu učinkovitost na područjima koji uključuju neposredan grupni i individualni rad s ljudima.

1. Temeljni dvogodišnji program za psihodramskog praktičara 

2. Napredni dvogodišnji program iz psihodramske psihoterapije

3. Napredni dvogodišnji program iz dječje i adolescentne integrativne psihodramske psihoterapije

Programi edukacije omogućavaju stjecanje znanja o teoriji, filozofiji i metodologiji psihodrame, teoriji i analizi uloga, usvajanje i integriranje vještina primjene psihodramskih tehnika u prethodno psihoterapijsko, radno ili edukativno iskustvo, te osnove i napredni rad s grupama, grupnu dinamiku, sociometriju i sociodramu.

Edukacija za psihodramskog psihoterapeuta i za psihodramskog praktičara započinje 2022. čim se popuni edukacijska grupa.

Budućim psihodramskim edukantima radionica “Osnove psihodrame” uvjet  je za uključivanje u edukaciju.

Iduća radionica održat će se 23. i 24.10.2021. Više informacija i prijave za radionicu – https://www.centar-psihodrama.hr/osnove-psihodrame-dvodnevna-radionica-23-i-24-10-2021

Više o edukaciji: