Početkom lipnja, točnije od 7 do 9.6.2013 ( pet.,sub.,ned.) održati će se CPD radionica na temu ”Eros and Sexuality in Psychotherapy” koju će voditi iskusni relacioni tjelesni psihoterapeut iz Engleske Tom Warnecke, ECP, EABP, UKCP  http://www.integralbody.co.uk/.

Tom Warnecke već 6 godina drži napredne post diplomske treninge iz područja psihoterapije, tjelesne psihoterapije i relacione psihoterapije u Hrvatskoj. Tom je certificirani tjelesni psihoterapeut i predstavnik Saveza za psihoterapiju Ujedinjenog Kraljevstva u Europskoj Asocijaciji za Psihoterapiju. Tom je niz godina radio kao trener u poznatom Londonskom centru za suvremenu tjelesnu psihoterapiju – Chiron te je potpredsjednik Savjeta za psihoterapiju Ujedinjenog Kraljevstva – UKCP

Prijavite se na ovu jedinstvenu radionicu u trenutku kada se tema sexualnosti, odnosa prema seksualnosti te odnosa obrazovanja i seksualnosti pojavljujue kao tema oko koje se mnogi stručnjaci u Hrvatskoj bave iz različitih paradigmatskih pozicija, kako bi kao psihoterapeuti naučili o mogućnostima, važnostima i potencijalima koji su vezani uz okvire seksualnosti i psihoterapije sa ciljem pružanja najadekvatnije pomoći našim klijentima.

Cijena radionice je: 1200,00 kn

Broj mjesta je ograničen na 16.

Mjesto odvijanja radionice je Zagreb. Točno mijesto odvijanja odredit će se naknadno.

Uvijet za sudjelovanje u radionici je poznavanje Engleskog jezika u govoru i da ste:

1.certificirani iz nekog od psihoterapijskih pravaca ili u edukaciji iz psihoterapijskog pravca ili

2. certificirani iz supervizije ili u edukaciji iz supervizije

3. ili da imate dugogodišnje iskustvo savjetodavnog rada ili

4. stručnjak iz područja pomagaćkih profesija( mentalno zdravlje, socijalni rad, psihologija, socijalna pedagogija) i visoko motivirani za uključivanje u radionicu

Svaki sudionik po završetku dobiva Certifikat o sudjelovanju koji potpisuje Tom Warnecke.

Prijave se primaju slanjem popunjene prijavnice – Prijavnica za web body psychotherapy na e-mail [email protected].

[divider]

Prilozi: