Poštovana/i, zadovoljstvo nam je i čast pozvati Vas na edukaciju ‘Inside Out Coaching’ iskusne voditeljice i međunarodne predavačice Kim Olver (SAD).

Ako već imate savjetovateljske vještine i znate kako raditi s ljudima, dodavanje coachinga svojim vještinama može Vam biti vrlo korisno jer ćete poboljšati i proširiti svoje stručno znanje. Čak i ako ste već upoznati s coachingom, Inside Out coaching može Vam pomoći da svoje vještine podignete na novu razinu u radu s klijentima. U radu s klijentima pomažemo im da podignu razinu osobne slobode preuzimajući kontrolu nad vlastitim životom.

Cjelokupno osnaživanje, kao dio Inside Out coachinga, djeluje tako da pomaže ljudima preuzeti odgovornost za vlastitu sreću i uspjeh te prestati stvarati vlastitu nesretnost.

U četverodnevnoj edukaciji ‘Inside Out Coaching’ naučit ćete da se coaching razlikuje od terapije i savjetovanja. Cjelokupno osnaživanje nije samo tehnika coachinga. Zapravo, ono postaje Vaš pogled na svijet i način na koji odabirete živjeti svoj život. Cjelokupno osnaživanje odnosi se na sva područja Vašeg života, primjerice: veze, roditeljstvo, učenje, upravljanje, postizanje ciljeva i vlastiti rast.

Edukacija će se održati u Zagrebu od 16. – 19. lipnja 2016. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, (prostor Centra za rehabilitaciju), Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f. (http://centar.erf.unizg.hr/index.php/hr/kako-do-nas)

Kim Olver, MS., NCC., LCPC direktorica William Glasser International, međunarodna je predavačica koja djeluje u Europi, Australiji, Aziji, na afričkom kontinentu te na području Sjedinjenih Američkih Država. Surađivala je sa različitim institucijama školama, savjetovateljima, terapeutima, socijalnim radnicima, ratnim veteranima, parovima i roditeljima te podučavala svoje ideje promjene. Profesionalna je i lincencirana klinička savjetovateljica s certifikatom iz Realitetne terapije i Teorije izbora. Kao životna trenerica (life coach) osnovala je Akademiju izbora i razvila program Cjelokupnog osnaživanja koji provodi sa svojim klijentima i priprema kolege za zvanje trenera (coacha). (Više informacija na: http://www.academyofchoice.com/AOC_30hourprogram.html#sthash.VKQ3afuN.dpuf)

Na edukaciju se mogu prijaviti oni koji imaju magisterij iz neke pomagačke struke ili ako imaju minimalno certifikat da su završili Poćetni intenzivni trening (BIT) iz Realitetne terapije i teorije izbora.

Po završetku edukacije dobit ćete certifikat za 60 sati ako imate završeni Početni trening iz realitetne terapije (BIT) ili 30 sati ako nemate. Certifikat priznaje Nacionalni odbor certificiranih savjetovatelja iz SAD-a.
Vaša investicija?

Bez obzira bavite li se u svom poslu pomaganjem drugima, želite li unaprijediti svoj život ili se za seminar odlučujete kako biste povećali svoje osobne potencijale i životne mogućnosti, s najmanjim poboljšanjem koje ćete poslije seminara postići u svom poslu i/ili privatnom životu dobit ćete natrag osjetno više nego što iznosi investicija u sam seminar od ukupno 2500 kn.

Cijena se odnosi na uplate do 1.5.2016. Nakon tog datuma cijena je za sve sudionike 3.000,00 kn.

POSEBNA PONUDA ZA SVE KOJI SU ZAVRŠILI NAJMANJE DVOGODIŠNJU EDUKACIJU IZ REALITETNE TERAPIJE !!!

Naši članovi koji su završili dvogodišnju edukaciju i koji žele upisati ‘Inside Out Coaching’ plaćaju povlaštenu cijenu od ukupno 2.000,00 kn. Oni koji su u tijeku edukacije plaćaju 2,300,00kn.

Kotizacija se uplaćuje na :
H U R T, ZAGREB, LAGINJINA 13
IBAN: 1724840081100657200
SWIFT adresa: RZBHHR2X
(svrha uplate edu-coach)(poziv na broj 11956699236-616)

Ovjerenu kopiju //ispisanu potvrdu o uplati OBAVEZNO// ponijeti sa sobom i pokazati prilikom registracije.

Za prijavu i više informacija pošaljite upit na [email protected]

Broj mjesta je ograničen, požurite s prijavom!

Napominjemo kako će sva predavanja, s obzirom da je naša predavačica izvorni engleski govornik, održavati na engleskom jeziku. Za one sudionike koji su slabiji na području navedenog jezika, osigurat ćemo par asistenata koji će Vam omogućiti što bolje razumijevanje.

Prijava – Coaching

Veselimo se susretu s Vama!
Organizatori edukacije