Predmet: Inicijalne radionice iz Gestalt psihoterapije u Rijeci kao preduvjet za uključivanje u četverogodišnji edukacijski program iz gestalt psihoterapije koji će provoditi Centar IGW Zagreb – Gestalt centar Zagreb u Rijeci

Pozivni tekst za početak edukacije iz Gestalt psihoterapije u Rijeci prema programu IGW (Institut für Integrative Gestalttherapie Würzburg)

Poštovana kolegice, poštovani kolega,

obzirom na interes koji su iskazale naše kolegice i kolege s područja  Rijeke, Istre i Kvarnera obavještavamo Vas da pripremamo početak nove edukacijske grupe iz Gestalt psihoterapije u Rijeci s voditeljima Anom Čović i Velimirom Dugandžićem.

Ukoliko ste zainteresirani za upoznavanje ovog psihoterapijskog pristupa pozivamo Vas na iskustvene radionice koje su uvod u edukaciju.

Smisao inicijalnih iskustvenih radionica je upoznavanje zainteresiranih s Gestalt terapijom, upoznavanje voditelja s budućim polaznicima, te upoznavanje vas. Za vas je to šansa da vidite, točnije, osjetite, jer radi se o iskustvenim radionicama, odgovara li ova vrsta psihoterapije vama. Inicijalne iskustvene radionice nikoga ne obavezuju na nastavak edukacije. Kroz te radionice procjenjuje se zadovoljavate li ulazne kriterije za početak edukacije (a to su: spremnost na rizik i upoznavanje novog, emocionalna izdržljivost, sposobnost empatije, sposobnost opažanja sebe i drugih, sposobnost uspostavljanja kontakta, spremnost da se poštuje integritet druge osobe…). Onima koji će se uključiti u edukaciju, inicijalne iskustvene radionica će se priznati kao prva edukacijska radionica.

Pozvani ste na obje iskustvene radionice ukoliko želite jedan vikend poraditi na svom osobnom rastu i razvoju ili bliže upoznati Gestaltistički pristup, bez obzira želite li se uključiti u edukaciju ili ne. Na iskustvenim radionicama radi se iskustveno koristeći geštaltistički pristup, te se na kraju druge iskustve radionice donosi odluka o formiranju edukacijske grupe i o njezinim polaznicima. Edukacijska grupa se formira na drugoj iskustvenoj radionici, koja je ujedno i izborna.

Polaznici iskustvenih radionica dobiti će potvrdu o sudjelovanju koju mogu koristiti za dokazivanje stručnog usavršavanja. Sudjelovanje na obje radionice preduvijet je za ulazak u edukaciju ukoliko ćete biti motivirani i izabrani od strane voditelja.

Inicijalne iskustvene radionice održati će se u Rijeci:

• iskustvena radionica 27. i 28. svibanj 2017. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)
  • iskustvena radionica – izborna radionica 8. i 9. srpanj 2017. (subota od 9-19 sati, nedjelja od 9-14)

Druga iskustvena je ujedino i izborna radionica na kojoj se oformljuje grupa koja počinje s radom od rujna 2017 godine.

Prisustvovanje na obje iskustvene se priznaje kao prva radionica na prvoj godini za one koji će biti primljeni u edukaciju.

O točnoj adresi održavanja iskustvenih radionica informirati ćemo Vas nakon prijave.

Cijena iskustvenih i izborne radionice iznosi 700,00 kn + PDV po polazniku po radionici.

Kompletan program sa svim detaljima možete preuzeti s naših web stranica.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na iskustvenim radionicama, molimo vas da se prijavite najkasnije do 30.4.2017. na e-mail  [email protected] ili [email protected]  ili fax  01/4922 307.

Molimo Vas da ovu obavijest prenesete i drugim kolegama (psiholozima, liječnicima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, pedogozima i srodnim strukama) za koje znate da su zainteresirani. Za dodatne informacije možete se obratiti e-mailom Velimiru Dugandžiću na e-mail [email protected]  ili Ani Čović na e-mail [email protected] kao organizatorima i voditeljima edukacije.

Pozivni – Rijeka

Prijavni list_Gestalt edukacija_RIJEKA

Podijelite objavu
Prethodni članakPoziv na iskaz interesa za uključivanje u edukaciju iz emocionalno fokusirane terapije (EFT)