Obavještavamo Vas da se od 25. do 27.05.2012. u Zagrebu održava CPD radionica za psihoterapeute na temu: “Separacija i individuacija”

Radionica će se fokusirati na psihodinamiku separacije-individuacije i na želju djeteta da se izbori za svoje želje i nametne svoju volju. Ovu razvojnu fazu karakterizira tranzicija s osnovnih na kompleksne emocije a kroz radionicu će se kroz relevatne teorijske okvire, rad na pokretu i druge kreativne modalitete istražiti psihičke i somatske dimenzije dinamike separacija individuacija u kontekstu stilova privrženosti.

Više možete pročitati u letku o radionici koji se nalazi u privitku.

Radionica je namjenjena psihoterapeutima različitih terapijskih škola i usmjerenja.

Radionicu će voditi Tom Warnecke, ECP,EABP, UKCP tjelesni psihoterapeut i supervizor s dugogodišnjim iskustvom koji već 5 godina vodi razne CPD treninge iz područja tjelesne psihoterapije, odnosa u psihoterapiji i poremećaja osobnosti u ZAGREBU.

Tom Warnecke je dopredsjednik United Kingdom Council for Psychotherapy i bio je pozvani gost sudionik prve međunarodne SPUH konferencije “Istine o psihoterapiji” koja se održala u Zagrebu krajem 2011 godine.

Svaki sudionik po sudjelovanju dobiva potvrdu koju potpisuje Tom Warnecke sa brojem sati CPD radionice, datumom i temom radionice.

Radionica se prijavljuje i psihološkoj komori – za sudionike koji su članovi komore.

Mjesto održavanja radionice: Dječji vrtić Šumska Jagoda, na adresi Sveti Duh 75, zagreb

Cijena sudjelovanja na radionici je: 1230,00 kn (iznos s PDV-om)

Minimalan broj sudionika potreban za prijavu kako bi se trening održao: 12

Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi u prilogu i poslati ga na adrese:

Aleksandra Stevanovic: [email protected]com , ili Velimir Dugandžić: [email protected]

Srdačan pozdrav i vidimo se na radionici,

Aleksandra i Velimir

[divider]