Napredna edukacija iz transakcijske analize – TA 202 – smjer psihoterapija s primjenom u radu s djecom, mladima i obiteljima namijenjena je svima onima koji su odlučili steći znanja i vještine kako bi pomagali djeci, njihovim roditeljima i odraslima općenito kada se suoče s teškoćama u socijalnom, emocionalnom, kognitivnom i/ili fizičkom području života.

U sklopu edukacije bit će integrirane i vještine i znanja iz transakcijske analize i terapije igrom pa će po završetku edukacije, polaznici moći steći dvije titule:

  1. Certificirani transakcijski analitičar – CTA-P po kriterijima Europske organizacije iz transakcijske analize (više možete saznati ovdje: http://www.eatanews.org)
  2. Registrirani terapeuti igrom – RPT – po uvjetima Američke organizacije iz terapije igrom (APT, više informacija o tome kako možete postati Registrirani terapeut igrom možete saznati ovdje: https://www.a4pt.org).

Novi ciklus edukacije počinje 11.01.2018.  Upisi u tijeku na info@centarproventus.hr.

Ulazni uvjeti:

  1. Završena TA 101 (na stranicama Centra Proventus potražite datume održavanja TA 101)
  2. Završeni studij humanističkog ili medicinskog usmjerenja (u pojedinim slučajevima moguće je uključivanje kandidata završenih studija drugih usmjerenja, kao i onih na završnim godinama studija, uz dodatni intervju s kandidatom)
  3. Ispunjena pristupnica.
  4. Poznavanje engleskog jezika dovoljno za praćenje radionica vanjskih suradnika i čitanje stručne literature.
  5. Intervju s kandidatima.

Kontakt: info@centarproventus.hr, www.centarproventus.hr

Edukacija traje četiri godine. Edukacija na godišnjoj razini sadrži 120 školskih sati. Održavat će se jednom mjesečno krajem tjedna. U edukaciji sudjeluju međunarodno priznati stručnjaci u okviru Europske i Međunarodne organizacije za transakcijsku analizu (EATA, ITAA). Više o TA možete saznati na web stranicama: http://www.eatanews.org/ i https://www.itaaworld.org/

Glavne voditeljice edukacije: Tatjana Gjurković, magistra psihologije, psihoterapeutkinja (CTA-P), registrirana terapeutkinja igrom (RPT), privremena učiteljica i supervizorica transakcijske analize (PTSTA)

Alessandra Pierrini, magistra psihologije, psihoterapeutkinja, učiteljica i supervizorica transakcijske analize (TSTA)

Brošura edukacije: https://goo.gl/wSM4xU

Veselimo se upoznavanju i zajedničkom učenju,

Tatjana & Alessandra

TA 202 pristupnica 2018