POSEBNA PONUDA REGISTRACIJE U IDUĆA 3 DANA!

Cijenjene kolege,

kongres EAP-a je idući tjedan, odbrojavamo dane!

Ukoliko se niste do sada prijavili, nudimo vam ovu posebnu i posljednju ponudu registracije na EAP kongres u Zagrebu!

Od utorka 20.09.2016. u 12:00 pa sve do petka 23.09.2016. u 12:00 u mogućnosti se ostvariti uštedu od 50€ na kongresne kotizacije, pakete, predkongresne radionice po sniženim cijenama.

Kongres  je prijavljen Hrvatskoj liječničkoj komori i donosi 15 bodova za pasivne slušače te 20 bodova za aktivno sudjelovanje.

Kongres i predkongresne radionice prijavljene su Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj komori socijalnih radnika i bit će bodovane u skladu s važećim pravilnikom.

Kako bi ostvarili svoj popust u polje “Dodatna napomena” prilikom Registracije upišite promotivni kod: POSEBNAPONUDA

___

EAP – Regija*  300,00 € | € 250,00 €

Ne-EAP – Regija*  330,00 € | 280,00 €

EAP   350,00 € | 300,00 €

Ne-EAP  400,00 € |  350,00 €

Predkongresna radionica

Jednodnevna predkongresna radionica  150,00 € | 100,00 €

Dvodnevna predkongresna radionica  190,00 € | 140,00 €

Paketi

Paket 1 – kongres+jednodnevna predkongresna  radionica – Regija*  310,00 € | 260,00 €

Paket 2 – kongres+dvodnevna predkongresna radionica – Regija* 350,00 € | 300,00 €

Paket 1 –  kongres + jednodnevna predkongresna  radionica 370,00 € | 320,00 €

Paket 2 – kongres + dvodnevna predkongresna radionica 410,00 € | 360,00 €

Gala večera

60 € | 45 €

Ponuda vrijedi samo za nove registracije u trajanju od 3 dana, od utorka 20.09.2016. u 12:00 do petka 23.09.2016. u 12:00.

*Regija: Hrvatska, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Grčka, Kosovo, Makedonija, Moldavija, Rumunjska, Slovenija, Srbija

REGISTRIRAJTE SE I UŠTEDITE

Osigurali smo širok spektar tema koje će se obrađivati kroz usmene prezentacije, radionice, prikaze slučajeva, okrugle stolove, diskusije, grupe refleksije i postere.

Službeni jezici kongresa su engleski i hrvatski.

Simultani prijevod bit će osiguran za plenarna predavanja, okrugle stolove i usmena izlaganja.

Pregledajte program kongresa

Naš stručni medijski partner, nagrađivani Psychotherapy Networker, svim registriranim sudionicima EAP kongresa 2016. u Zagrebu daruje BESPLATNU 6-mjesečnu pretplatu na časopis – najbolji izvor koji pomaže psihoterapeutima, savjetnicima, socijalnim radnicima, kliničarima u području mentalnog zdravlja i srodnim profesijama, da ostanu informirani i inspirirani (o) najnovijim spoznajama u struci.

Dođite na Kongres SPUH-a i EAP-a te tako uveličajte to okupljanje, proširite vidike sebi, ali i nama ostalima!