Psychotherapy Networker stručni medijski partner EAP kongresa 2016. u Zagrebu

776

S ponosom objavljujemo da je naš STRUČNI MEDIJSKI PARTNER nagrađivani Psychotherapy Networker!

Kao poseban dar Networkera, svi registrirani sudionici EAP kongresa 2016. u Zagrebu kongresa dobivaju BESPLATNU 6-mjesečnu pretplatu na časopis – najbolji izvor koji pomaže psihoterapeutima, savjetnicima, socijalnim radnicima, kliničarima u području mentalnog zdravlja i srodnim profesijama, da ostanu informirani i inspirirani (o) najnovijim spoznajama u struci.

Vaša digitalna pretplata vam daje puni pristup SVIM člancima Networkera (i impresivnoj arhivi prošlih izdanja), i to kroz interaktivnu aplikaciju koja je dostupna na vašim mobilnim uređajima. Ukoliko posjetite www.psychotherapynetworker.org, možete iskušati kakav sadržaj Networker pruža, downloadirajući aplikaciju na vaš tablet ili mobitel ili Kindle.

Budite u toku s najnovijim spoznajama potrebnima za vašu praksu. Pridružite nam se na EAP kongresu u predivnom Zagrebu i nagradite se besplatnom 6-mjesečnom pretplatom na Psychotherapy Networker!