Uvodna iskustvena radionica održat će se u tri navrata 22. i 23. veljače, 21. i 22. ožujka, te 25. i 26. travnja, 2020. godine u Zagrebu. Radionice će voditi Lana Hrgovan, Ana Milčić Horvat, Irena Čorko Meštrović i Alenka Krivičić Jedrejčić, uz asistenciju Mihalea Kozine.

Cijena ovih radionica je 700 kn + PDV = 875 kn po polazniku po radionici. Pohađanje iskustvene radionice preduvjet za pristupanje izbornoj radionici.

Edukacijska grupa koju vode Tomaž Flajs (GT terapeut, trener, GATLA faculty member, Slovenija) Lana Hrgovan (GCH) i Ana Milčić Horvat (GCH) formira se na izbornoj radionici na koju su pozvani svi zainteresirani koji udovoljavaju kriterijima za pohađanje edukacije. Na njoj se radi iskustveno koristeći gestaltistički pristup, upoznaju se voditelji i članovi međusobno, te se na kraju radionice zajednički donosi odluka o formiranju edukacijske grupe i o njenim polaznicima. Izborna radionica će se održati
10.-12. srpnja 2020.

Ukoliko ste zainteresirani, molim Vas da se prijavite do 10. veljače 2020. na e-mail gestalt.centar.homa@gmail.com (prijavni list je na linku niže).

Molim Vas da ovu obavijest prenesete i drugim kolegama za koje znate da su zainteresirani. Za dodatne informacije možete nam se obratiti e-mailom ili telefonom na 01 4683 278.

Voditelji edukacije: Tomaž Flajs, Lana Hrgovan i Ana Milčić Horvat

Više detalja o samoj edukaciji i prijavni list nalaze se na linku

http://www.gestaltcentarhoma.hr/iskustvene-radionice.html