Hrvatsko-austrijski trening centar uz Neuro-lingvističke psihoterapije (u daljnjem tekstu NLPt) uskoro započinje novi ciklus edukacije!

541

Edukacija započinje Basic seminarom koji će se održati 27. i 28. travnja 2019. na kojem će sudionice/sudionici imati mogućnost upoznati se s osnovnim pristupom i principima rada NLPt-a. Basic seminar koncipiran je kao zasebna cjelina na kojoj se dobivaju određene tehnike i znanja neposredno primjenjiva u svakodnevnom životu i za one koji se ne namjeravaju uključiti u edukaciju, a za buduće edukante se računa kao početak edukacije.

Vrijeme održavanja Basic seminara je: Subota 10 – 16
Nedjelja 9.30 – 15
Cijena iznosi 750 kuna, kod uplata do tjedan dana ranije 600 kuna.

Voditeljica je Melita Reiner, specijalistica kliničke psihologije, psihoterapeutkinja.
Edukacija iz Neuro-lingvističke psihoterapije traje 4 godine nakon koje sudionice/sudionici koji zadovoljavaju kriterije sukladne zakonu o psihoterapiji stječu zvanje psihoterapeut/ psihoterapeutkinja i nakon što zadovolje sve zahtjeve edukacije imaju uvjete za stjecanje Europskog certifikata za psihoterapiju (ECP), koji izdaje Europska asocijacija za psihoterapiju (EAP).

Trogodišnja edukacija iz Neuro-lingvističke psihoterapije omogućava stjecanje zvanja savjetodavni terapeut/terapeutkinja sudionicama/sudionicima koji zadovoljavaju kriterije koje propisuje Hrvatski zakon o psihoterapiji.
Edukaciju provodi naš tim trenera, psihoterapeuti, iz Hrvatske i drugih europskih zemalja, a za psihologe se boduje sukladno kriterijima Hrvatske psihološke komore.
Za sve daljnje informacije možete nam se obratiti na: [email protected]; mobitel: 091 2303066 (Melita Reiner), a uskoro će biti prikazani i na našoj web-stranici www.nlpt.hr