Nova uvodna radionica – iz psihoterapije pokretom i plesom održat će se 23. 01. 2022. od 9. 30 do 18. 00 sati s pauzom za ručak jedan sat.

Sudjelovanjem na uvodnoj radionici, kandidati mogu iskustveno proći način psihoterapijskog rada putem pokreta i plesa te uvidjeti odgovara li im takav način rada. Sudjelovanje na uvodnoj radionici ne obavezuje upis na edukaciju. Nakon uvodne radionice, kandidati koji su zainteresirani za upis na edukaciju, mogu ostati na motivacijskom razgovoru s voditeljima.

Voditelji uvodne radionice i nove generacije polaznika iz Psihoterapije pokretom i plesom su Vedrana Kurjan Manestar i Vanda Kos Jerković obje članice Hrvatske komore psihoterapeuta te registrirani terapeuti pokretom i plesom pri EADMT-u.

Više informacija o uvodnoj radionici možete pronaći na linku:
http://www.centar-terpsichore.hr/uvodna-radionica-iz-psihoterapije-pokretom-i-plesom-2/

Informacije o Centru za terapiju kroz ples i pokret „Terpsichore“ te o edukaciji i edukatorima možete pogledati na linku:
http://www.centar-terpsichore.hr/edukacija-iz-psihoterapije-pokretom-i-plesom/

O samom centru: www.centar-terpsichore.hr

Prijavnicu za uvodnu radionicu pronađite na ovom linku

http://www.centar-terpsichore.hr/uvodna- radionica-iz-psihoterapije-pokretom-i-plesom-2/ u tekstu dolje, te pošaljete na mail adresu:
vedranakurjanm@yahoo.com i info@centar-terpsihcore.hr

Cijena uvodne radionice je 500, 00 kn (bez pdv-a).

Za sve ostale informacije ili nedoumice slobodno nas kontaktirajte na navedene mail adrese ili kontakt telefone navedene u objavama.

Veselimo se plesno terapijskom susretu!