S veseljem najavljujemo siguran početak četverodišnje edukacije iz transakcijske analize – smjer psihoterapija – 27.01.2017.!

Transakcijska analiza (TA) je teorija ličnosti koja kroz svoju teoriju pruža sistematičan koncept rada za postizanje osobne i profesionalne promjene. Može se primjenjivati u radu s pojedincima, parovima i grupama. Koristi se u tretmanu svih tipova psiholoških problema—od svakodnevnih životnih problema do ozbiljnih psihoza.   Od osnivanja TA, 1950-te god., od strane Erica Berne, razvijeni su različiti TA programi primjenjivi u različitim kontekstima: psihoterapijskom, savjetodavnom, edukativnom i organizacijskom.

Napredna edukacija iz transakcijske analize – TA 202 – smjer psihoterapija namijenjena je svima onima koji su odlučili steći znanja i vještine kako bi pomagali drugima kada se suoče sa teškoćama u socijalnom, emocionalnom, kognitivnom i/ili fizičkom području života.

Edukacija traje četiri godine. Održava se jednom mjesečno. U edukaciji sudjeluju međunarodno priznati stručnjaci u okviru Europske i Međunarodne organizacije za transakcijsku analizu (EATA, ITAA).

Glavna voditeljica edukacije: Tatjana Gjurković, magistra psihologije, psihoterapeutkinja, privremena učiteljica i supervizorica transakcijske analize (PTSTA), registrirana terapeutkinja igrom (RPT)

Ulazni uvjeti:

1. Završena TA 101
  2. Završen fakultet humanističkog smjera (psihologija, medicina, socijalni rad ili rehabilitacijske znanosti). Obveznici tvz. “Propedeutike psihoterapije” su polaznici edukacije za neki od psihoterapijskih pravaca u RH koji nemaju završen jedan od navedenih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij.
  3. Ispunjenprijavni obrazac..
  4. Poznavanje engleskog jezika dovoljno za praćenje radionica vanjskih suradnika i čitanje stručne literature.

Prijave za upis na četverogodšnji program je u tijeku te je ostalo 3 slobodna mjesta.  Više o programu možete pročitati u brošura_TA202_2017.

Kontakt: [email protected]

Podijelite objavu
Prethodni članakPrijave za edukaciju iz terapije igrom
Sljedeći članakTerapijske tehnike za škole i vrtiće