Drage kolegice i kolege,

Kao što Vam je poznato ove godine naš godišnji sastanak Instituta za grupnu analizu će se odvijati uživo od 30.09. – 01.10. 2022.

Sastanak je predviđen za grupne analitičare, grupne psihoterapeute, grupne terapeute i edukante i sve zainteresirane za psihoterapiju.

Gost nam je poznati grupni analitičar Haim Weinberg. Dr. Haim Weinberg gleda na kibernetički prostor iz perspektive grupne analize i individualne psihoterapije konceptualizirajući internetske forume kao velike grupe s iluzijom da su male grupei koristeći svoju stručnost psihoterapeuta i grupnog terapeuta da baci novo svjetlo na internetske veze. On istražuje pitanja privrženosti, odnosa, inter-subjektivnosti i neuroznanosti te prikazuje njihovu važnost za virtualni svijet. On raspravlja o pitanju intimnosti i razvija novi koncept E-intimnosti koji bolje odgovara internetskom povezivanju.On također ispituje multikulturalna pitanjakoja se nalaze na internetskim forumima i kvalitete vodstva potrebne za rješavanje tih problema. Na kraju, tvrdi da postoji poveznica koja nas povezuje kroz svjetsku mrežu: internetsko nesvjesno.

Kolegice i kolege koji žele prisustvovati samo predavanju i pitati dr Haima Weinberga o problemima rada online u individualnom settingu – kotizacija je 400,00 kuna.

KOTIZACIJA ZA GRUPNE ANALITIČARE, GRUPNE PSIHOTERAPEUTE, GRUPNE TERAPEUTE: IZNOSI: 1.000,00 KUNA.

KOTIZACIJA ZA EDUKANTE:   IZNOSI: 600,00 KUNA.

KOTIZACIJA ZA NEČLANOVE INSTITUTA: 1.200,00 KUNA

UMIROVLJENICI NE PLAĆAJU KOTIZACIJU.

Kotizacija se uplaćuje PRI DOLASKU ILI  na: Žiro račun: INSTITUT ZA GRUPNU ANALIZU, Nova cesta 130 a, Zagreb.

IBAN: HR4823600001102253477

Model plaćanja: HR 99 ili HR 00

 

Prijave za sudjelovanje na e-mail: iga.zagreb@gmail.com ili jasenka.fures@gmail.com

Osoba za kontakt: Jasenka Fureš

Predsjednica Instituta za grupnu analizu:

Prof.dr.sc. Dolores Britvić

 

PRILOG: SD 2022 - PROGRAM