BASIC SEMINAR IZ NLPt-a održat će se 23. i 24. rujna po PROMOTIVNOJ CIJENI od 500 kuna za uplate do tjedan dana prije seminara. Basic seminar preduvjet je za uključivanje u edukaciju za NLPt savjetnika/icu ili psihoterapeutkinju/psihoterapeuta čiji je predviđen početak u siječnju 2017.

Daljnji termini Basic seminara su: 22. i 23. 10 i 03. i 04. 12. 2016.

Voditeljica Basic seminara je mr. spec. Melita Reiner, klinička psihologinja, psihoterapeutkinja (ECP), voditeljica HATC-NLPt

Više informacija možete pronaći na www.nlpt.hr ili nam se obratiti na mail: [email protected], mobitel: 091 2303066

Hrvatsko-austrijski trening centar za NLPt, osnovan u listopadu 2003., je neprofitna, znanstvena organizacija za praktičan psihološki obrazovni i savjetodavni/terapijski rad, koji se zasniva na dugogodišnjoj tradiciji Austrijskog trening centra za NLP i NLPt – ÖTZ-a. Edukacije zadovoljavaju visoke standarde Austrijskog neuro-lingvističkog krovnog udruženja (NLDÖ). Razmjena i suradnja sa europskim i američkim trening centrima garantiraju internacionalni standard diplomskih tečajeva. Certifikat koji se dobiva nakon edukacija priznat je u okviru Europskog certifikata za psihoterapiju (ECP).