Drage kolegice i kolege psihoterapeuti, u grupi živimo, djelujemo, a da nismo svjesni koliko je bitan odnos s grupom kao cjelinom. Grupna analiza kao psihoterapijska tehnika daje nam mogućnost doživljaja kako nas drugi vide i kako mi vidimo druge. Iskustvo granice između kruga u kojem sjedimo i vanjskog svijeta je specifično. Specifičnost je u tome što unutar kruga nema osuđivanja, prosuđivanja, već pokušaj da svaki član svoje trenutačne osjećaje pretvori u riječi i da doživi zrcaljenje u drugima, da prepozna što znači pravi feedback, rezonanca, kao i kako je teško kada je član u poziciji žrtvenog jarca i koliko je u tom trenutku važan odnos s grupom. Pozivam vas da nam se pridružite na ovogodišnjem stručnom sastanku Instituta za grupnu analizu. Tema je suvremena “Strast, požuda i žudnja u grupi”. Predavač je Morris Nitsun iz Londona. Program u prilogu!

Sudjelovanje na seminaru boduje se sukladno pravilniku o stručnom usavršavanju liječnika Hrvatske liječničke komore, što će se potvrditi potvrdnicom o sudjelovanju.

Program na hrvatskom – study_day_program_2015.pdf

Program na engleskom – study_day_program_2015_eng