Radi se o vikendu na koji su pozvani da prisustvuju roditelj i odrasla kćer ili sin, bez obzira na psihoterapijski modalitet kojem profesionalno pripadaju. Oboje tijekom vikenda rade na razvijanju sposobnosti kako da budu dostupni i emocionalno angažirani uz aktivno međusobno slušanje, bez obzira na možda težak i bolan sadržaj koji raščlanjuju tijekom susreta. Za boravka na radionici uz potpunu angažiranost tijekom strukturiranih dijaloga, rade na iscjeljenju starih povreda vezanih uz teme privrženosti i vezanosti. Razvijaju empatijsku povezanost između dvoje odraslih koji se susreću oči u oči.

Prezenteri: Dr. Claudia Luciak-Donsberger i Dr. Mikael Luciak, Beč, Austrija

Organizator: Dr Ljiljana Bastaić iz Centar Lj. Bastaić d.o.o.

“Nikad nije prekasno susresti se sa svojim djetetom ili roditeljem i ostvariti sada u odrasloj dobi odnos za kojim oboje čeznemo. Na taj način izlazimo iz predodređenih modela koje nesvjesno prenosimo na slijedeće generacije. Prisustvovati ću radionici sa svojom kćeri.”
Dr Ljiljana Bastaić

Cijena radionice je ekvivalent od 390€ po osobi. Jedno-i-pol-dnevni i seminar za prezentere radionice nakon prisustvovanja iznosi 200€.

Broj mjesta je ograničen. Prijave kao i sva pitanja u vezi radionice i dvodnevnog seminara nakon toga možete poslati na ljiljana.bastaic@gmail.com