INSTITUT PSIHIKA EAPTI OTVARA NOVU EDUKACIJSKU GEŠTALT GRUPU U RIJECI, GENERACIJA 2023./2024. – još otvoreno za nove prijave.

Obavještavamo vas da se u Rijeci otvara nova grupa iz geštalt psihoterapije u okviru Europske mreže geštalt Instituta (EGN).

Prijave i upite možete slati na: info.upisi.psihika@gmail.com

Psihika d.o.o. (EAPTI) 2017. godine postao je prvi europski akreditiran geštalt Institut (EAPTI) u Hrvatskoj te se tako uvrstio na listu europskih Instituta (https://www.eagt.org/…/2016-02-25-22…/members-new-grid-2 i https://www.europsyche.org/site.asp ).

Program geštalt edukacije u okviru Instituta Psihika sastavni je dio Malteškog Magistarskog programa iz geštalt psihoterapije (EQF/MQF Level 7) što edukantima koji završe ovaj program omogućuje daljnje školovanje i stjecanje titule mag. psych. (gest), a kasnije i mogućnost upisivanja Doktorata iz područja geštalt terapije u okviru Geštalt Trening Instituta Malta i stjecanja titule D.Psych (GT).

Detaljnije informacije o Institutu Psihika, načinu prijave i svim ostalim detaljima možete naći na našoj web stranici: https://www.psihikaeapti.com/