Bliži se stručni skup “Dani Leona Lojka“  namijenjen poticanja stalnog stručnog razvoja svih koji ideje dr. William Glasserja koriste u svojoj profesionalnoj praksi bilo gdje u Europi. Skup organiziramo u spomen Leonu Lojku, slovenskom psihologu i psihoterapeutu, čovjeku koji je zaslužan da je realitetna terapija u Europi priznata kao ravnopravan psihoterapijski pristup, prvom predsjedniku Evropskog udruženja za realitetnu terapiju, utemeljitelju Evropskog instituta za realitetnu terapiju, suosnivaču Slovenske nacionalne udruge za psihoterapiju, našem učitelju i prijatelju.

Ovogodišnji “Dani Leona Lojka” održat će se 27.-29. listopada u hotelu Kompas na Bledu, Slovenija.

Okvirni program: Okvirni program strucnog susreta

Ove godine su naši gosti Dr.Terry Lynch i Jo Watson koji djeluju na području duševnog zdravlja.

Dr. Terry Lynch dolazi iz Irske, liječnik je i  psihoterapeut je humanističke i integrativne psihoterapije, osnivač Mental Health Academy i autor je više knjiga s tog područja od kojih su najpoznatije »Beyond prozac«, »Depression« i »Selfhood«. Dr. Lynch je napisao predgovor Glasserovoj knjizi »Psihijatrija može biti opasna za vaše duševno zdravlje«.

Jo Watson nam dolazi iz Engleske, psihoterapeutkinja je kognitivno bihevioralne terapije i integrativne psihoterapije. Ima bogato iskustvo u radu sa žrtvama spolnog  nasilja i traumama.  Oboje pripadaju sve brojnijoj  grupi stručnjaka, koji se suprotstavljaju razumijevanju i uvrštavanju  duševnih teškoća pojedinaca među bolesti i bavljenju s dijagnozama umjesto  čovjekom.

Stručni skup nam u nastavku nudi bogat izbor radionica na hrvatskom, slovenskom i engleskom jeziku koje vode brojni praktičari.

Kotizacija iznosi  187,00 EUR (uključen PDV). Kotizacija za studente EIRT iz Bosne i Hercegovine iznosi 100,00 EUR. Svi studenti  EIRT imaju 10% popusta. 10 % popusta imaju i članovi Udruge za realitetnu terapiju Hrvatske i Udruženja za realitetnu terapiju BiH.

Prijavnica: Prijava za sudjelovanje

Prijavnica (BIH): Prijava za sudjelovanje BiH

Radionice: Radionice