Poštovani!

Pozivamo Vas na stručni susret na temu:  “Odgoj očima psihoterapeuta – pogledi i praksa različitih pristupa” koji organiziramo na inicijativu Europskog instituta za realitetnu terapiju i Hrvatske udruge zA realitetnu terapiju, a u suradnji s Odsjekom za psihologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Mjesto :

Zagreb,  Dvorana Zagreb Hrvatskih studija, Kampus Borongaj

Vrijeme:

petak,  18. svibanj 2018.  od   8.30  do 17.00,

subota, 19. svibanj 2018.  od  9.00  do 17.00

 

Susret je namijenjen stručnjacima s područja psihoterapije i savjetovanja, studentima i široj javnosti.

O pogledima na odgoj i teškoćama koje ga prate te praktičnim pristupima na tom području  govoriti će eminentni predstavnici gestalt terapije, kognitivno bihevioralnih terapija, psihoterapije pokretom i plesom, realitetne terapije, obiteljske sistemske psihoterapije i transakcijske analize. Psihoterapeuti navedenih pristupa predstaviti će teorijske okvire na kojima temelje svoj rad i načine nuđenja pomoći onima koji je trebaju kao i mogućnosti edukacije u okviru pojedinog pristupa.

Susret je izuzetna prilika za upoznavanje različitih pristupa, povezivanje i izmjenu iskustava s kolegama te neposredni kontakt s predstavnicima pojedinih pristupa. Susret je popraćen Zbornikom stručnih članaka pod naslovom “Odgoj očima psihoterapeuta – pogledi i praksa različitih pristupa “, koji će sudionicima biti dostupan u okviru kotizacije. Pored toga omogućena je kupnja literature različitih psihoterapeutskih pristupa, koji sudjeluju na susretu.

Sudionicima će se biti uručene potvrde o sudjelovanju s brojem sati kao dokaz o stručnom osposobljavanju.

Prijavnica i program stručnog susreta:

Program

Prijavnica

Priloženu prijavnicu pošaljite najkasnije do 10.05.2018. na e-mail: info@2p-komunikacije.com.

Kotizacija u iznosu 450,00 kn  uplaćuje se prilikom prijave na račun 2P komunikacije, Novotnijeva 12, Zagreb, IBAN HR4723400091110872774.

VAŽNO!   Kopiju uplatnice obavezno ponijeti sa sobom za potrebe registracije!

Troškove boravka i prehrane u vrijeme održavanja susreta snose sudionici sami.

Sudjelovanje na susretu ograničeno je prostornim mogućnostima dvorane. Organizator pridržava pravo da ograniči prijave ukoliko broj prijavljenih premaši optimalnu mogućnost dvorane.

Zahvaljujemo na suradnji i srdačno vas pozdravljamo.

Organizator