Oglašavajte psihoterapijske usluge putem SPUH-ovih online servisa

Što se podrazumijeva pod SPUH online servisima?

1. Objavljivanje informacija na  web stranicama www.savez-spuh.hr  u obliku vijesti (bez ograničenja na veličinu i dužinu teksta, slika i dodatnih datoteka). Stranice imaju u prosjeku između 1200-1500 jedinstvenih posjeta mjesečno. U zadnjih godinu dana bilo je 21 680 posjeta, od toga 13 305 jedinstvenih posjeta, što znači  59% novih posjeta u odnosu na godinu prije.

2. Newsletter – mjesečni sažeti prikaz vijesti s web stranica koji se šalje putem emaila.

3. Facebook stranice

4. Profil psihoterapeuta u Registru psihoterapeuta – moguće je proširiti sadašnji Registar psihoterapeuta tako da postoji dodatni link kraj imena psihoterapeuta koji omogućuje detaljnije informacije o psihoterapeutu (kontakt, adresa, web stranica, biografija, specijalnosti, vezane objave na stranicama SPUHa, itd.)

Udruge članice SPUH-a imaju pravo na BESPLATNO Online oglašavanje. Članice mogu besplatno koristiti online oglašavanje za objavljivanje informacija o edukacijama, stručnim usavršavanjima, supervizijama, radionicama, kongresima, seminarima, predavanjima i sličnim vijestima vezanim uz psihoterapiju i rad udruge.

Psihoterapeuti (individualni članovi udruga članica SPUH-a) ukoliko žele objavljivati informacije motivirane privatnim interesom (promoviranje vlastite grupne i individualne prakse, radionica, seminara, edukacija, usavršavanja, te sličnih događaja vezanih uz vlastitu psihoterapijsku profesiju, bez obzira radilo li se o njima osobno ili putem firme, udruge ili obrta čiji su zaposlenik, član ili vlasnik) mogu koristiti SPUH Online oglašavanje uz PLAĆANJE.

Uvjeti koje psihoterapeuti trebaju zadovoljiti kako bi mogli koristiti SPUH Online oglašavanje:

• da su certificirani psihoterapeuti;
  • da su punopravni članovi jedne od udruga članica SPUHa i da su podmirili sve svoje članske obaveze;
  • da je udruga podmirila sve obaveze kao članica SPUHa;
  • da su upoznati s Etičkim kodeksom SPUHa i da ga prihvaćaju, pogotovo „7. načelo – izjava za javnost“ koje propisuje etičnost u komunikaciji najava i reklama;
  • da su uplatili iznos SPUHu za Online oglašavanje

Modeli oglašavanja za psihoterapeute:

Model 1.
  • Jednokratna objava jedne vijesti u trajanju od mjesec dana na stranicama SPUHa
  • Jedna objava u newsletteru
  • Objava na Facebook stranicama
  • cijena: 250 kn
Model 2.
  • objavljivanje neograničenog broja vijesti u trajanju od godine dana
  • objavljivanje neograničenog broja vijesti u newsletteru
  • objavljivanje neograničenog broja vijesti na Facebook stranicama
  • stvaranje Profila u Registru psihoterapeuta
  • cijena: 1000 kn
Model 3.
  • Stvaranje Profila psihoterapeuta u Registru psihoterapeuta u trajanju od godine dana
  • cijena: 200 kn

Kako se oglašavati u 2. koraka:

1. korak – plaćanje oglašavanja. Uplatu izvršite putem opće uplatnice ili e-bankinga na žiro račun Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH), otvoren u Zagrebačkoj banci.

• Podaci za uplatnicu su:
  • IBAN HR5723600001101830783
  • Primatelj: SPUH, Maksimirska 51A, 10000 Zagreb
  • Model plaćanja: vaš OIB
  • Svrha plaćanja: web oglašavanje, ime i prezime
  • Iznos uplate ovisi o modelu/modelima koje ste izabrali

2. korak – potvrdu o uplati pošaljite na adresu elektroničke pošte [email protected] zajedno s materijalima za oglašavanje.