Iskustvena radionica, ujedno i 1. modul edukacije za one koji nastavljaju program, održat će se 08. i 09.10.2022. od 9:30 do 18:30 sati s pauzom za ručak (jedan od sat i pol).

Na iskustvenoj radionici, koja je ujedno i prvi modul edukacije, polaznici će se iskustveno upoznati s bazičnim vještinama u psihoterapiji pokretom i plesom, povijesnim kontekstom razvoja, začetnicima psihoterapije pokretom i plesom u Europi i Americi, te utjecajima iz područja psihologije, filozofije, psihoterapije, tjelesno- orjentiranih znanosti, neuroznanosti i drugih  utjecaja  na razvoj  ovog specifičnog pravca.

Na prvom modulu, polaznici će također iskustveno proći individualan i grupni rad na sebi i svojim procesima.

Nakon iskustvenog modula, kandidati koji su zainteresirani za upis na edukaciju, mogu ostati na motivacijskom razgovoru s voditeljima.

Voditelji uvodne radionice i nove generacije polaznika iz Psihoterapije pokretom i plesom su

Vedrana Kurjan Manestar i Vanda Kos Jerković, obje članice Hrvatske komore psihoterapeuta te registrirani terapeuti pokretom i plesom pri EADMT-u.

Više informacija o prvom modulu možete pronaći na linku:

https://www.centar-terpsichore.hr/1-modul-edukacije-iz-psihoterapije-pokretom-i-plesom-8-i-9-10-2022/

Informacije o Centru za terapiju kroz ples i pokret „Terpsichore“ i više o edukaciji i edukatorima možete pogledati na linku: https://www.centar-terpsichore.hr/o-nama/

O samom centru: www.centar-terpsichore.hr

Prijavnicu za uvodnu radionicu pronađite na ovom linku : https://www.centar-terpsichore.hr/edukacija-psihoterapija-pokretom-i-plesom/prijavnica-za-edukaciju/

te pošaljete na mail adresu: vedranakurjanm@yahoo.com  ili  info@centar-terpsihcore.hr

Cijena iskustvene radionice (1. modul)  je 1.100, 00 kn

Za sve ostale informacije ili nedoumice slobodno nas kontaktirajte na navedene mail adrese ili kontakt telefone navedene u objavama.

Veselimo se plesnom susretu!