Udruženje za integrativnu dječju psihoterapiju iz Zagreba organizira uvodnu radionicu iz “Dječje psihodrame” po metodi francusko-mađarske škole psihodrame.

Na ovoj radionici iskustvenog karaktera imati ćete priliku upoznati se sa dinamičkom metodom dječje psihodrame, doživjeti značaj i snagu simboličkog doživljavanja i akcije karakteristične za dječji svijet, koji je u stanju korigirati i liječiti ranija iskustva. Ujedno imati ćete priliku procijeniti Vaš odnos i stav prema potrebama dječjeg svijeta, steći uvid u simboliku kreativnog preobražaja koju djeca koriste kao okruženje i metodu pomoću koje mijenjaju sliku o sebi, te  preko prikaza slučajeva upoznati dijagnostičke smjernice i terapijske mogućnosti dječje psihodrame.

Radionica će se održati 22. rujna 2012. (subota)10 – 18  sati, u prostorijama Dječjeg Vrtića „Radost“ područni objekt Hrvatskog proljeća 18. u Zagrebu, Dubrava

Voditelji:

Marta Pavlović – Psihodramski psihoterapeut i direktor dječje psihodrame.

Ištvan Pető – Integrativni dječji psihoterapeut, psihodramski psihoterapeut, direktor dječje psihodrame, ECP.

Cijena radionice je 450 kn.

Prijave primamo do 19 . rujna 2012. putem telefona: 091 303 3003 (prof. Ljubica Duspara) i putem e-maila na adresu: [email protected]

Za sudionike su predviđeni certifikati  o pohadjanju radionice (10 sati), a radionica će biti prijavljena HPK radi bodovanja..

Pozivamo Vas da sudjelujete,  i da zajedno istražimo dječji svijet i upoznamo Vas sa metodama dječje psihodrame  i njezinim mogućnostima.

DOBRODOŠLI!