Obavještavamo Vas da će se od  25. – 27. studenog 2011. u Zagrebu održati CPD trening seminar pod nazivom “Early Development and Identity”, a voditi će ga Carmen Joanne Ablack gestalt i body psihoterapeutkinja iz Engleske.

Carmen je počasna članica UK savjeta za Psihoterapiju, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa identitetom, traumama, odnosima i grupnim procesima kao psihoterapeut. Trenutno je predavač na MA programu Gestalt centra London, a prijašnje iskustvo uključuje rad kao supervizorica i učiteljica u Chiron centru za tjelesnu psihoterapiju u Londonu.

Autorica je nekoliko članaka kao i koautorica knjige “Contemporary body psychotherapy- chiron approach”; 2010. Zadnjih 20-tak godina  predaje i gostuje kao predavačica i supervizorica na raznim institutima u Europi.

Svaki sudionik po sudjelovanju dobiva potvrdu koju potpisuje Tom Warnecke, UKCP, ECP, EABP sa brojem sati CPD radionice, datumom i temom radionice.

Radionica se prijavljuje i psihološkoj komori – za sudionike koji su članovi komore.

U prilogu se nalazi letak u kojem se nalaze detaljnije informacije o smoj radionici i voditeljici.

Mjesto održavanja radionice: Dječji vrtić Šumska Jagoda, na adresi Sveti Duh 75.
Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi u prilogu i poslati ga na adrese: Cijena sudjelovanja na radionici je: 1000,00 kn

Aleksandra Stevanovic: [email protected]com , i Velimir Dugandžić: [email protected]

Srdačan pozdrav i vidimo se u studenom na radionici.

[divider]

Prilozi: