sramGestalt centar Homa organizira radionicu – “Kako raditi sa sramom?” – namijenjenu psihoterapeutima i edukantima psihoterapije.

Radionica se održava 15. i 16. 03. 2014. u Zagrebu, a voditelj je Tomaž Flajs, član GATLA-inog edukacijskog tima.

Cilj ove radionice je senzibilizirati psihoterapeute za temu srama koje se javlja u terapiji. Sram je u terapiji često zanemarivana pojava iako može značajno utjecati na dinamiku odnosa između terapeuta i klijenta. Isto tako, sram se nalazi u srži mnogih poteškoća s kojima nam klijenti dolaze. U ovoj radionici ćemo se kroz isprepletanje teorije i iskustvenog rada, baviti pitanjima kako prepoznati sram, što mi kao terapeuti moramo znati o njemu i kako raditi sa sramom na gestaltistički način.

Voditelj radionice je Tomaž Flajs, koji posjeduje EAP European Certificate of Psychotherapy i redovni je član EAGT-a. Također posjeduje GATLA certifikat kao i GPTI (Gestalt Psychotherapy and Training institute from Great Britain) diplomu iz gestalt psihoterapije. Predsjednik je Slovenskog društva za gestalt psihoterapiju – SLOGES i podpredsjednik Slovenske krovne udruge za psihoterapiju (SKZP). Suosnivač je GITA- e, Instituta za gestalt terapiju u Ljubljani, gdje radi kao gestalt psihoterapeut, supervizor i trener. Također vodi treninge u inozemstvu: u Austriji, Hrvatskoj, Gruziji i Rusiji. Piše članke o gestalt psihoterapiji među kojima su: „Men and Shame“, „Political Dimensions of Psyshotherapy i „Working with Metaphors in Gestalt Therapy“ izdani u Slovene review for psychotherapy Kairos.

Vrijeme održavanja radionice: 15. i 16. 03. 2014., subota od 9 – 19 sati (s dvosatnom pauzom za ručak) i nedjelja od 9 – 15 sati.

Mjesto održavanja: Gestalt centar Homa, Kamenjak 1, Zagreb.

Cijena radionice  je 1000,00 kn po polazniku.

Ukoliko ste zainteresirani, molim Vas da se prijavite do 07. ožujka 2014. na e-mail [email protected] ili fax (01) 468 32 78 ili preko naše web stranice www.gestaltcentarhoma.hr.

U prijavi navedite:

• Ime i prezime:
  • Broj telefona:
  • Radno mjesto i struka:
  • Obrazovanje iz psihoterapije – koji smjer i koji stupanj u obrazovanju:

Nakon što se prijavite, dobit ćete potvrdnu obavijest uz podatke za uplatu kotizacije

S obzirom na iskustvo sugeriramo da se prijavite što ranije kako biste imali prednost, budući da je broj sudionika u grupi ograničen na 18. Mjesta će se popuniti redoslijedom prijava/uplata.

Ukoliko imate još nekih nejasnoća ili pitanja slobodno pišite ili nazovite na broj telefona 01 468 32 78.