Udruga Licem prema gore u suradnji s Ludrugom poziva vas na radionicu „Kreativne tehnike“

Što ćemo raditi na radionici?

Na radionici ćemo se imati priliku upoznati s različitim tehnikama koje za cilj imaju poticanje i širenje kreativnosti rada stručnjaka u individualnom i grupnom radu s korisnicima. Upoznat ćemo se s različitim metodama kreativnih medija: crtež, glina, simboli (kamenčići, školjke,..), muzički instrumenti, fotografije, vođene fantazije. Na primjerima iz svog iskustva sudionici će imati priliku detaljno istražiti svaku od kreativnih tehnika.

Kome je radionica namijenjena?

Stručnjacima pomagačkih profesija koji rade s djecom, adolescentima, odraslima i obiteljima u školama, vrtićima, odgojnim centrima, centrima za socijalnu skrb, bolnicama, obiteljskim centrima, savjetovalištima, edukantima raznih psihoterapijskih pravaca kao i svima zainteresiranima za rad na sebi.

Radionicu vodi Besima Ćatić-Suljević, certificirana IGW trenerica i psihoterapeutkinja, pedagoginja i psihologinja iz Tuzle s dugogodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama te traumatskim iskustvima.

Radionica će se održati od 14.12. do 16.12.2012.

Mjesto održavanja je Zagreb (detalji o lokaciji naknadno)

Predviđeno vrijeme rada:
Petak, 14.12. od 16 – 19 sati
Subota, 15.12. od 9 – 18 sati (s pauzom za ručak u trajanju od 90 minuta)
Nedjelja, 16.12. od 9 – 14 sati

Cijena radionice: 1.000,00 kn za prijave uplaćene do 1. 12. 2012.

1.300,00 kn za prijave nakon 1. 12. 2012.

Prijave do 7.12.2012.

Kako se prijaviti?

Prijavu je potrebno poslati na e-mail adresu: [email protected] nakon čega ćemo se povratno javiti u što kraćem roku.

Molimo vas da u e-mailu navedete osobne podatke: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail adresa i zanimanje.

Svaki sudionik na kraju dobiva potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu: [email protected] ili na brojeve mobitela:

091 518 3810 (Tamara Prevendar) i
095 904 5447 (Lana Penezid)

Radujemo se vašem dolasku,
Tamara i Lana