Zadovoljstvo nam je oglasiti činjenicu da će se u svibnju 2013 godine u Zagrebu održati napredna radionica iz Gestalt psihoterapije u organizaciji tvrtke Dugan d.o.o. koju će voditi Lynne Jacobs, Ph.D. renomirana gestalt psihoterapeutkinja i psihoanalitička psihoterapeutkinja jedna od osnivačica Pacific Gestalt Instituta iz SAD-a.

Lynne je supervizorica i trenerica na Institute of Contemporary Psychoanalysis (ICP) (http://icpla.edu/) u Los Angeles-u i na Pacific Gestalt Institute (PGI) (http://www.gestalttherapy.org/default.asp) te održava gestalt treninge širom svijeta. Lynne je trenutno jedna od vodećih gestalt psihoterapeutkinja i teoretičarka suvremene gestalt teorije i prakse.

Lynne Jacob je vodeća svjetska stručnjakinja na području suvremenog relacionog pristupa u gestalt psihoterapiji poznatog pod nazivom Relational gestalt psychotherapy. Autorica je niza članaka i koatorica knjiga, a posljednja je izašla u koautorstvu sa Rich Hycner, Gary Yontefom i drugima pod nazivom „Relational Approaches in Gestalt Therapy“ (2009).

O CPD treningu prema Lyanninim riječima:

„This workshop is devoted to explication of the theory and practice of working with the emotional experience of the patient (and of the therapist), in the immediacy of the on-going therapeutic relationship. The patient’s desires to grow through “meeting” the therapist as a “subject” often follow from the hightened intimacy of affective engagement. Empathic dialogue is one path to sensitive explorations on the therapeutic relationship.

Every contact episode is structured along habitual or familiar modes of experience while at the same time opening onto newness. The figure/ground oscillations between old and new experience become a shared dance between therapist and patient. We will explore this dance through lecture and demonstration. I will provide some foundational ideas about relationality to support our experiential explorations“.
Lynne Jacobs, Ph.D.

Uvjet za sudjelovanje na radionici je da je sudionica/nik certificirani psihoterapeut – gestalt ili psihoanalitičkog usmjerenja ili nekog drugog usmjerenja, ili da ima završene bar dvije godine edukacije iz četverogodišnje edukacije iz psihoterapije.

Radionica se održava samo u ZAGREBU, a cijena radionice je povoljnija za iznos PDV-a jer je tvrtka izašla iz sustava.

Cijena radionice je 250 eura  (kunska protuvrijednost prema srednjem tečaju HNB na dan uplate)

Plaćanje:
Iznos je moguće platiti:
a) odjednom najkasnije do 10.05.2013
a) 2 jednaka mjesečna obroka od 125 eura  najkasnije do 15.4.2013.
Iznos se uplaćuje na žiro račun tvrtke Dugan d.o.o. za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala kod ZABE
Dugan d.o.o. – za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala
MB 2441900 , OIB 86348113603
Zagrebačka banka d.d., ŽR 2360000-11020509

Prijave:

Kako bi osigurali svoje mjesto u grupi potrebno je uplatiti polog od 125 eura (kunska protuvrijednost na dan uplate)  ili cjelokupni iznos i poslati ispunjeni obrazac za prijavu koji se nalazi na web stranici www.dugan.hr
Ukoliko uplaćujete polog kao rezervaciju ostatak pologa potrebno je uplatiti najkasnije do 15.04.2013.

P-R-I-J-A-V-N-I-C-A-CPD-Lynne-Jacobs-Gestalt-Threpy-as-a-Relational-process

Uvjeti za sudjelovanje na radionici:

Poznavanje engleskog jezika – ukoliko bude puno sudionika koji ne govore Engleski tijekom radionice će se prevoditi.

Maksimalan broj sudionika: 20

Vrijeme i trajanje:
Radionica počinje u subotu u 9:00 i traje do 20:00 h (dva sata pauze za ručak i pauzama tijekom dana od 15 min), a u nedjelju od 9:00 h do 15:00 h. Ukupno 15 sati radioničkog rada. Mjesta održavanja kao i adresa u Zagrebu  biti će objavljene naknadno.

Svaki sudionik radionice po završetku dobiva Certifikat o sudjelovanju na radionici sa brojem sati CPD iskustva koji potpisuje Lynne Jacob, Ph.D. a izdaje Dugan d.o.o.

Sve ostale informacije o ovoj izuzetnoj i vrijednoj radionici možete dobiti na broj telefona 091 1114 112 ili slanjem e-mail upita i rezervacije – popunjenog obrasca na mail [email protected]
Srdačan pozdrav i vidimo se na radionici!

Lynne Jacobs gestalt therapy – video sa radionice u Moskvi