Škola kibernetike i sistemske terapije Vas obavještava da započinju upisi u Školu kibernetike i sistemske terapije te da će se dvodnevni Uvodni seminar u vidu demonstracije načina rada i stjecanja početnog uvida u epistemologiju kibernetike psihoterapije, namijenjen novoj generaciji zainteresiranih polaznika kao i onima koji žele imati jedno novo iskustvo, održati :

10. – 11. STUDENOG 2012.GODINE U RIJECI, NA ADRESI KREŠIMIROVA 26 C U PROSTORIJAMA UDRUGE TERRA (U NEPOSREDNOJ BLIZINI PARKIRALIŠTA RIKARD BENČIĆ I ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA).

SEMINAR TRAJE U SUBOTU OD 10,00 DO 18,00 SATI, A U NEDJELJU OD 9,00 DO 17,00 SATI.

KOTIZACIJA ZA DVODNEVNI SEMINAR JE 800,00KN ILI 400,00KN ZA JEDAN DAN.

PRIJAVE ZA UVODNI SEMINAR I UPIS U ŠKOLU MOŽETE IZVRŠITI NA NAVEDENE KONTAKT MAIL ADRESE ILI TELEFONE.

UPLATU KOTIZACIJE ZA SEMINAR IZVRŠITI NA RAČUN UDRUGE ZA KIBERNETIKU PSIHOTERAPIJE I ORGANIZACIJU , KREŠIMIROVA 26C, RIJEKA

Ž-R : 2484008-1105499443, RAIFFAISEN BANKA

Škola je članica Europske asocijacije obiteljskih sistemskih psihoterapijskih pravaca (EFTA). Pohađanje škole, kao i seminari gostiju predavača organizirani u okviru edukacije, boduju se sukladno kriterijima psihološke i liječničke komore. Školu mogu upisati psiholozi, psihijatri, liječnici, pedagozi, defektolozi, teolozi, socijalni radnici, profesori, docenti, asistenti na fakultetima, studenti završnih godina humanističkih studija… Nakon završenog četverogodišnjeg školovanja, stječe se zvanje psihoterapeut.

EDUKACIJA TRAJE 4 GODINE, CIJENA GODINE JE 8 500,00 KN (MOGUĆE JE PLAĆANJE U 10 RATA PO 850,00KN).

[divider]

PROGRAM RADA UVODNOG SEMINARA

SUBOTA 10.studenog 2012.

• Percepcija