Tema snova je često predmet nepotrebnih mistifikacija, s jedne strane, ili zanemarivanja, s druge strane. Snovi su prirodan dio našega života, te na neki način, čuvari našeg mentalnog zdravlja. Iako su oduvijek zanimali ljude, tek je zadnjih nekoliko desetljeća tehnologija omogućila radikalan pomak u znanstvenom istraživanju procesa snivanja.

Istovremeno, priznati stručnjaci iz područja psihologije i psihijatrije promišljali su kreativne i smislene pristupe razumijevanju snova kako bi ih mogli iskoristiti u boljem shvaćanju i poznavanju sebe samih.

U psihoterapijskom radu sa snovima često se koristi holistički pristup, koji podrazumijeva da je čovjek cjelina, da su naš um, emocije i tijelo međusobno povezani i međuovisni. Razumijevanjem svojih snova dobivamo bolji uvid u to što se događa u nama i oko nas.

Upoznajte bogatstvo koje snovi nude i dođete na radionicu 29.10. u 10h u Zagrebu!

Radionica je namijenjena: psihoterapeutima, psiholozima, psihijatrima i stručnjacima u edukaciji za psihoterapeute.

Voditeljica edukacije je Jasmina Sočković, psiholog-psihoterapeut. Više detalja na: www.pilgrim.hr.

Mjesto i vrijeme održavanja:

29. listopada (subota) od 10:00 do 16:00, Zagreb, Strojarska 24, dvorane Trinom.

Sadržaj:
Prvi dio radionice obuhvaća znanstvene spoznaje o spavanju i snivanju, počevši od neuofizioloških istraživanja do istraživanja iz područja kognitivne teorije snova.

Drugi dio pruža uvid u najznačajnije teorijske pristupe razumijevanju snova (Freud, Jung, Boss, Perls, Mindell).

Treći dio radionice obuhvaća praktičan rad, vježbe i pristupe koji olakšavaju razumijevanje sebe i drugih kroz proces snivanja i snova.

Pauza za ručak je planirana od 12:30 do 13:30, a kraće pauze u dogovoru sa sudionicima.

Kotizacija:

Redovna cijena radionice iznosi: 850 kn [ Tvrtka nije u sustavu PDV-a.].

Za rane prijave, do 17. listopada cijena iznosi 690 kn. Prijavite se ranije i uštedite! Cijena ne uključuje ručak.

Za članove SPUH-a, navedene u Registru psihoterapeuta, nudi se dodatnih 10% popusta.

Uplate se vrše najkasnije do 27.10. na žiro-račun tvrtke Pilgrim d.o.o.: IBAN HR8524840081105607050, Raiffeisen Bank, uz napomenu: Radionica-Snovi.

Zbog troškova organizacije radionice, u slučaju otkazivanja dolaska nakon 26.10. vraća se 90% uplaćenog iznosa kotizacije. Organizator, tvrtka Pilgrim zadržava pravo otkazivanja seminara u slučaju nepredviđenih okolnosti. U tom slučaju, uplaćene kotizacije se vraćaju.

Broj sudionika je ograničen.

Prijave:
Pošaljite osnovne podatke za predračun: ime i prezime sudionice/sudionika, OIB, naziv tvrtke/institucije (ukoliko je primjenjivo), psihoterapijski modalitet, status (certificirani psihoterapeut ili u edukaciji)) najkasnije do 26.10. na [email protected]. Iskoristite pogodnosti rane kotizacije do 17. listopada!

Za sva dodatna pitanja, slobodno pošaljite upit na: [email protected] ili nazovite na broj 091-2274-840.