Vedran Korušić

psihodramska psihoterapija, integrativna dječja psihoterapija,
u edukaciji iz tjelesne psihoterapije i traumaterapije, ECP
CPD, UPSI
Adresa: Trg žrtava fašizma 3, 10 000 Zagreb
Tel: 091 515 8540
E-mail: vedran.korusic@gmail.com
Web adresa: www.psihoterapija-psihodrama.com www.vedran-korusic.com

Završio sam dvije psihoterapijske edukacije i zadnjih desetak godina radim s pojedincima i grupama. Od 2016. radim profesionalnu edukaciju za stručnjake kao edukator i supervizor iz psihodramske psihoterapije i dječje integrativne psihoterapije. Uz psihoterapijsku i edukativnu djelatnost, držim savjetovanja, radionice i treninge osobnog i grupnog razvoja. Nositelj sam Europskog certifikata za psihoterapiju (ECP).

Moja edukacija započela je 2005. godine kada sam se uključio u petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta Instituta za psihodramu prema međunarodnom programu koji je akreditiran od strane EAP-a i FEPTO-a. Nakon toga završavam četverogodišnju edukaciju za dječjeg integrativnog psihoterapeuta pri Udruženju za dječiju integrativnu psihoterapiju.

U edukaciji sam za tjelesnog psihoterapeuta u školi tjelesne psihoterapije TepSyntesis prema WCBP – EABP – USABP standardima koja kombinira Radix metodu Charles Kelley-a (direktnog učenika Wilhelma Reicha), psihodinamsku dubinsku psihoterapiju i transpersonalnu psihoterapiju.

U edukaciji sam za TSI međunarodni certifikat na području iz iskustvene traumaterapije.