1. međunarodna konferencija SPUH-a

[divider]

1. međunarodna konferencija Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH)
29. i 30.10.2011., Hotel Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9

[divider]

Položaj psihoterapeutske profesije, kao i onih koji se njome bave, u Hrvatskoj još uvijek nije uređen zakonskim okvirima što otvara brojna pitanja u struci. Tko se može, a tko ne može baviti ovom profesijom, kakva je izobrazba potrebna za pružanje psihoterapeutskih usluga, što je to psihoterapija uopće – liječenje ili tretman – samo su neka od pitanja na koja Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske ovom konferencijom želi ukazati i pridonijeti njihovu rješavanju.
Uz važnost zakonskog uređivanja profesije javlja se i potreba za demistifikacijom psihoterapije zbog postojanja brojnih društvenih tabua. Stoga nam se pridružite na ovoj konferenciji, kako bismo uvidjeli koje su istine o psihoterapiji, pridonijeli daljnjem unapređenju profesije i podizanju njezinih standarda na višu razinu!
Pridružite nam se 29. i 30. listopada u zagrebačkom hotelu Panorama na 1. međunarodnoj konferenciji Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske tijekom koje vas očekuju izlaganja uglednih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva!