IMG_8239Zagreb, 28. listopada – Dajana Blažević, Ljiljana Bosnić, Katarina Bošnjak, Ivana Burić, Antonia Ćosić, Aleksandra Dinčić, Suzana Đukez, Maja Erceg, Dunja Jurić, Paula Mučnjak, Sara Lulić, Ivona Poljak, Lucija Popek, Kristina Stojčević, Maja Vidaković i Tia Tomiša su volonterke uvelike zaslužne za uspjeh 2. međunarodne konferencije Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH) Nijanse psihoterapije, održane 19. i 20. listopada 2013. godine u zagrebačkom hotelu Panorama.

One su svojim cjelodnevnim, nesebičnim angažmanom tijekom stručnog i popularnog programa oba dana konferencije uvelike pridonijele kvaliteti njezine organizacije.  „Zahvaljujem svim volonterkama što su nam svoje vrijeme, trud, znanje i vještine stavile na raspolaganje te što su svoj dobrovoljni profesionalni rad poklonile Savezu pridonijevši tako da u cijelosti kvalitetno iznesemo ciljeve konferencije“ poručio je Jadran Morović, predsjednik Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske.