Naslovnica tjelesna psihoterapija Poziv na upis edukacije iz integralne tjelesne psihoterapije i uvodno besplatno predavanje...

Poziv na upis edukacije iz integralne tjelesne psihoterapije i uvodno besplatno predavanje 15.06.

1124

POZIV NA UPIS EDUKACIJE IZ INTEGRALNE TJELESNE PSIHOTERAPIJE
i uvodno besplatno predavanje 15.06.

IPD Centar poziva na upis nove generacije koja počinje s edukacijom i treningom za psihoterapeute  Integralne tjelesne psihoterapije (ITP).). IPD škola Integralne tjelesne psihoterapije je član Europske asocijacije za tjelesnu psihoterapiju (EABP) i po broju polaznika, učitelja i supervizora najveća je škola tjelesne psihoterapije u regiji.

Integralna tjelesna psihoterapija integrira znanja i tehnike tjelesnih, biodinamskih i odnosnih psihoterapijskih pravaca i znanstvenih koncepata u jedinstvenu transdisciplinarnu sintezu koja pruža cjeloviti pristup u radu sa psihom, organizmom i neurološkim sustavom čovjeka kroz stvaran ljudski odnos.

Pogodnosti edukacije u IPD Centru su:

 • Radimo u malim grupama od dvadesetak polaznika s dva iskusna terapeuta i asistentom kako bismo se mogli posvetiti svakome od polaznika.
 • U većini gradova imamo svoj prostor uređen za potrebe našeg rada sa svom potrebnom opremom što daje za ovaj rad neophodan osjećaj sigurnosti.
 • Teorijski dio je odvojen od iskustvenog i sadrži preko 250 sati snimljenih i strukturiranih temeljnih video predavanja Tomislava Kuljiša s pripadajućim PDF-ovima dok interaktivna predavanja mogu biti i online čime si polaznici značajno štede vrijeme.
 • Edukaciju vodi iskusni tim naših, ali i poznatih europskih učitelja (Heiner Steckel i Olaf Trapp) kako bi studenti dobili širinu i upoznali različite pristupe.
 • Program je vikendima ili navečer da se ne trebaju uzimati slobodni dani i godišnji.
 • Korisničke stranice sadrže vlastiti softver i kalendar za potrebe evidencije sati, kontrolu kvalitete rada, praćenje napredovanja studenata, pristup videima i drugim materijalima.
 • Razrađen sustav mentoriranja studenata kao i organiziran sustav grupnih i individualnih supervizija s velikim timom supervizora.
 • Za one koji nemaju mogućnost edukacije u našim centrima postoji opcija online edukacije uz ljetni modul uživo.
 • Za slučaj izolacije ili Covid mjera, ili drugih razloga razvili smo Video Conferencing System u svim našim prostorima za sve koji ne bi bili u mogućnosti sudjelovati u radu uživo.

Edukacija iz ITP-a podrazumijeva:
1. Stupanj – temeljni dvomjesečni program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR ili e-RAR) koji omogućava da suvremene spoznaje iz razvojne i kliničke psihologije, teorija privrženosti i regulacije afekta kao i interpersonalne neurobiologije upoznamo i kroz osobno iskustvo – Početak 14.10. 2021
2. Stupanj – četverogodišnji program Osobni razvoj (OR ili e-OR) u vidu iskustvene edukacije i rada na sebi + paralelni program Terapeutski practising od 3. godine – Za Zagreb početak edukacije je u studenom 2021.

 1. Stupanj dvogodišnji Napredni terapeutski trening iz ITP-a.

U cilju bolje informiranosti o nama i ITP-u pozivamo vas na BESPLATNO ZOOM PREDAVANJE

 •  ”Organizam (tijelo) u psihoterapiji” 15.06 od 19h – predavač TOMISLAV KULJIŠ (osnivač ITP-a i autor programa) i
 • iskustvenu edukativnu radionicu ”Kako raditi s potisnutim emocijama”
  16.06. od 18-21h u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Beogradu – voditelji su naši učitelji i terapeuti ITP-a (190kn)

Online predavanje i radionica su prilika da saznate više o mogućnostima upisa škole za psihoterapeute ITP-a, kao i mogućnostima rada na sebi po principima Integralne tjelesne psihoterapije.

Sve informacija o upisu škole ITP-a https://ipd-center.eu/programi/itp ili upitom na mail [email protected] ili na tel. +385919620000 (Marina),
Više o predavanju i radionici kao i prijavnicu naći ćete na https://ipd-center.eu/aktualno/organizam-tijelo-u-psihoterapiji/