Iskustvenu radionicu body psihoterapije ‘Životna priča u mom tijelu’ vodit će John Waterston, britanski psihoterapeut.

Radionica se održava 19. i 20. svibnja 2012. u Zagrebu.

Tema radionice su načini na koje se životna priča osobe (the life story) odražava u njenom tijelu. Radi se o nepovoljnim načinima na koje se naša negativna iskustva i naša životna priča utjelovljuju i ponekad drže zaključanima u tijelu što koči naš daljnji razvoj.

Ova iskustvena radionica pruža uvod u teoriju i praksu body psihoterapije. Nakon svake vježbe i praktičnog rada slijedi grupna povratna informacija, rasprava i teoretska pouka koja se izravno odnosi na raniji rad i izneseni primjer.

O body psihoterapiji

Body psihoterapija polazi od uvjerenja da je za učinkovitu psihoterapiju bitan cjelovit pogled na psihu i tijelo. Pritom se vodi činjenicom da mnogi psihološki problemi poput anksioznosti, paničnih napada, seksualnih poteškoća, problema s prehranom, raznih ovisnosti, imaju izravnu korelaciju u tijelu.

Više o body psihoterapiji…

Više o voditelju…

Organizacija radionice

Radionica je namijenjena pomagačkim strukama(psiholozima, psihijatrima, psihoterapeutima, socijalnim radnicima, pedagozima, radnim terapeutima, rehabilitatorima) i svima onima, bez obzira na struku, koji žele produbiti poznavanje sebe i svoj kapacitet za življenje i ispunjenje života.

Radionica se održava na lokaciji OŠ Julija Klovića, Nova cesta 133, Zagreb u subotu 19. svibnja i nedjelju 20. svibnja 2012. od 10h do 18h. Parking  za sudionikeje osiguran na parkiralištu škole. Lokaciju možete pogledati na karti ovdje.

Na radionici može sudjelovati najviše 16 sudionika.

Radionica se održava na engleskom jeziku. Obzirom na izražene potrebe prijavljenih moguća je organizacija prijevoda na hrvatski jezik.

Radionica će biti prijavljena za bodovanje Hrvatskoj psihološkoj komori.

Cijena radionice iznosi 1800kn s PDV-om s mogućnošću plaćanja u ratama.

Popusti:

  • 10% postojećim klijentima Novih igara d.o.o.
  • 10% na drugog i svakog sljedećeg sudionika kojeg šalje ista institucija

Prijavnicu za radionicu preuzmite u popisu priloga na dnu ove stranice.

Ako imate bilo kakvih pitanja za organizatore ili voditelja radionice, slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca ili ostalih kontakt mogućnosti na dnu ove stranice.

Kliknite ovdje za više informacija.

[divider]

Prilozi:

[custom_list style=”list-11″]

[/custom_list]