TA101 – Osnove transakcijske analize – Split

281

Radionica TA 101 namijenjena je upoznavanju s osnovnim i vrlo zanimljivim konceptima transakcijske analize. S jedne strane služi kao uvodna radionica onima koji se bave mišlju upisati školu transakcijske analize (tzv. 202 stupanj) i postati certificirani psihoterapeut transakcijske analize (CTA). S druge strane služi kao radionica na kojima će se stručnjaci raznih profila, ali i ostali građani upoznati s konceptima i na taj način doprinijeti učinkovitosti na profesionalnom i osobnom planu.

Na ukupno 12 sati edukacije upoznati ćemo koncepte transakcijske analize poput ego stanja, životnog skripta, psiholoških igara, služeći se primjerima iz svakodnevnog života i jednostavnim vježbama, sto će polaznicima omogućiti da prodiskutiraju kako će koristiti TA teoriju u razumijevanju sebe i drugih.

Na kraju radionice svaki će polaznik dobiti međunarodno priznati certifikat koji je uvjet za upis na studij transakcijske analize- psihoterapijske škole koja je priznata od strane Europske asocijacije transakcijske analize i Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske.

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena svima koji:

• žele razumjeti onu dublju stranu međuljudske komunikacije koja se ne odvija samo riječima, nego na jednoj dubljoj psihološkoj razini. Ponavljaju li se u komunikaciji s Vašim partnerom stalno iste situacije koje biste najradije izbjegli, a uvijek upadate u njih? Imate li prijatelje kojima je uvijek teško, ma koliko se trudili da im pomognete? Radne kolege koji su uvijek čangrizavi ili planu na svaku sitnicu? Naučite razumjeti pozadinske razloge takvih ponašanja i kako s njima izaći na kraj.
  • žele shvatiti razloge vlastitih reakcija, ponavljajućih obrazaca i ponašanja. Osjećate li da ste odgovorniji od okoline, da više brinete o tome da je svijet “posložen kako treba”?Imate li impulsivne reakcije i ponašanja poslije kojih žalite? Znate da su stvari koje Vas ljute bezazlene, ali ne možete si pomoći – jednostavno iskočite iz kože kada se dogode?Dođite na radionicu i shvatite što je to u Vama što “okida” takva ponašanja.
    žele svoju profesionalnu karijeru usmjeriti u područje psihoterapije.

Pohađanje radionice TA101 je preduvjet za četverogodišnje obrazovanje psihoterapeuta u školi transakcijske analize.

Kojim metodama ćemo usvajati znanja?

• Interaktivnim predavanjem,
  • vježbama u parovima, trijadama i malim grupama,
  • korištenjem video materijala,
  • diskusijama i
  • neformalnim razgovorima uz kavu

Vrijeme i mjesto održavanja radionice

Radionicu vodi Jelena Vrsaljko, socijalna radnica, privremena učiteljica i supervizorica transakcijske analize i NLP trenerica.

Radionica se održava 5. i 6. srpnja (petak i subota) i to u petak od 17 do 21 sat i u subotu od 9 do 17 sati.

Cijena radionice je 1000 kuna, a mjesto se rezervira uplatom kotizacije. Broj mjesta je ograničen pa ne čekajte dugo s prijavom! 🙂

Radionica će se održati u prostorijama Centra Madrugada u Splitu.

Dodatne informacije možete dobiti na [email protected] ili na 098 1917 049.

U roku od 24 sata od prijave ćete dobiti povratni mail s potvrdom i ponudom za uplatu kotizacije. Ukoliko ga ne dobijete, provjerite svoj Spam folder ili nas kontaktirajte.