Centar za integrativni razvoj – INTP Institut tjelesne psihoterapije

Objava o upisu generacije 2024/2025

Obavještavamo vas da su počeli upisi u prvu godinu akreditiranog treninga iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije!

CIR – INTP je trening institut koji se bavi područjem osobnog razvoja i edukacije za psihoterapijski rad u području integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Prvi je akreditirani tjelesno orijentirani edukacijski trening u Hrvatskoj i regiji od strane EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju).

Uz petogodišnju edukaciju za psihoterapijski rad, CIR – INTP nudi i dvogodišnju edukaciju za Osobni razvoj.

Trening program nudi suvremena znanja i metodologiju rada iz područja tjelesno orijentirane psihoterapije i neuroznanosti, kliničke psihologije (rani razvoj djeteta), psihodinamike i objektnih relacija, integracije tijela i psihodinamike, posturalne organizacije, specifične metodologije rada s ranorazvojnom traumom, razumijevanja i rada s neurozama, sistemskih konstelacija, dubinske analize snova i rada s imaginacijom (prema C. G. Jungu), transpersonalne psihoterapije.

Metodologija uključuje i niz praksi utemeljenih na utjelovljenju, resursiranju i mindfulnesu od kojih je jedna od značajnijih metoda svjesnog pokreta i plesa Open Floor.

Transpersonalni (nadosobni), integrativni aspekt našeg pristupa inspiriran je između ostalog, pristupima Pathworka (transpersonalne psihologije), Core energetike, jungijanske analitičke psihologije i teorija ljudske svijesti (K. Wilber).

Dominantna orijentacija CIR – INTP edukacije je na tehnikama učenja koje osim mentalnog, uključuju duboko iskustveno, emocionalno i tjelesno učenje, a teorijski dio nastave praćen je praktičnim vježbama, (po modalitetu integrativne sržne i razvojne dinamike ICDD – Integrative Core and Developmental Dynamics).

Edukacija je namijenjena odraslim osobama zainteresiranima za osobni razvoj i psihoterapijski rad uz stručno i profesionalno vodstvo.
Svi zainteresirani za psihoterapijsku edukaciju iz ovog modaliteta, koja zadovoljava europske (EABP, EAP) i lokalne trening standarde, mogu se priključiti novoj generaciji koja počinje u studenom 2024.

Datumi edukacije u 2024/2025:

1. MODUL: 17. – 21.11.2024. II. MODUL: 18. – 22.01.2025.

III. MODUL: 15. – 19.03.2025.              IV. MODUL: 31.05.-04.06.2025.

Ukoliko ste zainteresirani za ovu vrstu edukacije, dodatne informacije možete dobiti:  info@cir-intp.com; zatražiti brošuru o edukaciji i upisu putem poveznice.
Praćenjem naših društvenih mreža   Facebook      YouTube     Instagram   i/ili prijavom na newsletter ćete biti obaviješteni o radionicama i predavanjima.
Centar za integrativni razvoj – INTP