Emocionalno fokusirana terapija   –  edukacija za rad s parovima

 

S veseljem vas obavještavamo kako Društvo za emocionalno fokusiranu terapiju Hrvatska uskoro organizira novi ciklus edukacije za rad s parovima po principima Emocionalno fokusirane terapije!

EFT je visoko efikasna i kratkotrajna metoda rada s parovima proširena u cijelom svijetu, a sada i hrvatski stručnjaci imaju priliku postati praktičari Emocionalno fokusirane terapije te biti educirani od strane Kyriaki Polychroni, trenerice i supervizorice, renomirane psihologinje, sistemskog i obiteljskog psihoterapeuta, jedne od osnivača Europskog udruženja za obiteljsku terapiju (EFTA).

Ovaj temeljni nivo edukacije namijenjen je svim stručnjacima (psiholozima, psihijatrima, socijalnim radnicima) koji se u svom radu susreću s parovima i obiteljima, nudeći im mogućnost za stručno usavršavanje, razvoj vještina i dijeljenje iskustava.

Za psihoterapeute i savjetodavne terapeute, Externship predstavlja temeljni nivo edukacije u EFT-u za one koji žele postati certificirani EFT partnerski terapeuti.

Nastavak edukacije kroz Core Skills grupu u planu je u 2025.godini, također vođena od strane Kyriaki Polychroni.

EFT Externship održat će se u Zagrebu, od 28.11.2024. do 1.12.2024.

Edukacija će se odvijati na engleskom jeziku.

Cijena kotizacije za četverodnevni EFT Externship iznosi 600 eura, za rane uplate do 1.9.2024. kotizacija iznosi 500 eura.

Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice:

https://eft.hr/index.php/edukacija/prijavnica

Svima prijavljenima putem online prijavnice bit će dostavljeni detalji o uplati kotizacije kojom osiguravaju svoje mjesto na Externshipu.

Broj polaznika je ograničen.

 

Više informacija o edukaciji certificiranoj od strane ICEEFT-a kao i o trenerici Kyriaki Polychroni pronaći ćete na:

https://eft.hr/index.php