Institut Perspectiva Sistemica sa zadovoljstvom Vas poziva na uvodnu iskustvenu radionicu iz sistemske obiteljske psihoterapije u kojoj ćemo Vas upoznati s osnovama sistemskog promišljanja i na kojoj ćete imati priliku dobiti uvid u sistemsku praksu kroz iskustveno-edukativni interakcijski pristup.

Program edukacije je razvijen i usklađen sa standardima europskog udruženja za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy – EAP) i najnovijim smjernicama europskog udruženja za obiteljsku psihoterapiju (European Family Therapy Association – EFTA – Training Institute Chamber).

Program započinje u siječnju 2024. godine u suradnji s Asocijacijom sistemskih terapeuta (AST) europskim akreditiranim trening institutom za psihoterapiju.

Na iskustvenoj radionici želimo Vam približiti ljepotu sistemskog pristupa i upoznati Vas s našom pričom koju plete sistemsko promišljanje i sistemski jezik. Kroz teorijske pristupe i aktualne edukativne teme, posebni naglasak stavljamo na grupni proces te osobni rast i razvoj svakog pojedinca tijekom edukacije.

Tijekom iskustvene radionice detaljno ćemo Vas informirati o programu edukacije koje su razvile osnivačice i edukatorice Instituta Perspectiva Sistemica – Ivana Mošić Pražetina, Dorotea Bratuša Juraj i Ivana Sindik, u suradnji s Asocijacijom sistemskih terapeuta (AST).

Dobrodošli ste ako se po prvi puta susrećete sa sistemskim pristupom i s nama, ako ste već upoznati s idejama i konceptima koje promičemo, no niste imali prilike upoznati nas ili ako ste već iskusan psihoterapeut nekog drugog pravca i želite proširiti svoja znanja i vještine.

Prožimanje, integracija i širenje sistemske priče je jedna od najvećih doprinosa edukacije iz sistemske obiteljske psihoterapije.

Vrijeme održavanja radionice: Subota, 09.12.2013. od 9 do 15 sati

Cijena radionice: 70 eura

Mjesto održavanja: Zagreb, Jabukovac 37, BIZkoshnica

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!

Ukoliko ste zainteresirani, PRIJAVITE SE, a za sva dodatna pitanja svakako nam se javite na mail. Sve informacije o nama možete pročitati na našem web-u.

Veselimo se susretu s Vama!

 

info@perspectiva-sistemica.hr

 

https://perspectiva-sistemica.hr