Ovo je upravo nastalo iz misije, vizije i ljubavi sa sidrom. Nastalo je iz ljubavi prema psihoterapijskom djelovanju, vlastitoj osobnoj priči i nimalo lakim psihoterapijskih procesima zahvaljujući kojima danas stojim na mjestu koje ima čvrsto tlo pod nogama. Moja ljubav je rad s traumom i ono što znam da me svaki dan iznova fascinira njezina dinamika, kretanje i želja da bude transformirana i dovršena. Uz profesionalnu edukaciju mislim da je upravo najdublje poznavanje najdubljih slojeva traume donijela osobna PRORADA. Čast mi je i iznimna zahvalnost da sam okupila na jedno mjesto tako velike ljude prije svega, a nakon toga izuzetne stručnjake s ciljem uistinu cjelovitog pristupa traumi, njezinim devijacijama kao što su anksioznost, depresija, neuroze.

U dva dana dobiti ćete znanja kroz predavanja ali i iskustvene radionice kroz tijelo i živčani sustav, što je trauma, kako izgleda njezin put, devijacije, obrambeni mehanizmi te mogućnosti liječenja pa i izlječenja, ali kako je i prevenirati kod djeteta ukoliko ste mladi roditelji.
Dr. Igor Salopek nadovezati će se s predavanjem o snazi neuroplastičnosti dok će doc.dr.sc Ulla Marton na sasvim novi način približiti utjecaj hormona na anksioznost, depresiju ali i uzročno posljedičnu vezu traume i hormona te posljedica u vidu problema za začećem, endometriozom, praranom menopauzom, policističnim jajnicima…

Baletna solistica HNK te terapeutkinja Petra, na samom kraju dati će divan obol svemu kako biste spoznali koliko pohranjenog čuva vaše tijelo, živčani sustav ali omogućiti vam i da sve zajedno integrirate.

Kada? 25 i 26. svibnja
Vrijeme? Subota 10 do 18h
Nedjelja 10 do 17h
Gdje? Zagreb, Centar Snaga Namjere
Prijave? ema@uprocesu.com

DO 5.5 – 170 €
OD 5.5 do 23.5 – 200 €
MOGUĆNOST PLAĆANJA U DVIJE RATE❤️Kome je namijenjeno? ZAISTA SVIMA JER JE TAKO KONCIPIRANO!

Neka Vas snaga namjere pa i hrabrost dovede na ovo divno putovanje.
Ne obećajem da će biti lagano, ali mogu obećati da nećete otići bez novih spoznaja, osjećaja i znanja.🫂