Organizira se edukacija iz transakcijske analize (TA) u trajanju od četiri godine. Nastava i vježbe održavaju se jednom mjesečno, deset mjeseci u godini, osim u srpnju i kolovozu, subotom ili nedjeljom od 9-16 sati. Školarina se uplaćuje semestralno (svakih šest mjeseci), u iznosu 4.400 kn ili 600 eura Voditeljica edukacije je mr. sci. Nada Žanko, prof., certificirani edukator i supervizor transakcijske analize (TSTA).

Transakcijska analiza je znanstvena teorija o ljudskom razvoju i funkcioniranju, o međuljudskim odnosima, komunikaciji, razvoju i obrascima zdravog i neprilagođenog ponašanja u pojedinaca, parova, porodica ili grupa. Pruža tehnike i metode preventivnog, kliničkog, savjetodavnog, psihoterapeutskog i korektivnog rada, te znanja i vještine koje unapređuju komunikaciju i ispravno interveniranje u svakodnevnim kontaktima sa klijentima, štićenicima, pacijentima, suradnicima.

U kliničkom radu za psihoterapijski i savjetodavni rad savladavaju se intervencije, tehnike i strategije psihoterapijskog i savjetodavnog rada bilo za korekciju osjećanja, mišljenja i ponašanja, ili za razvoj onih kapaciteta koje osoba odabere razvijati. TA je razvila metode kojima se mogu postići veća svjesnost, razumijevanje, konstruktivne promjene u području čuvstvenog, vrijednosnog i ponašajnog sustava.

Predavanja počinju nakon prijave dovoljnog broja studenata.

Za prijave i informacije:
Gsm. 098 419 693
Web stranica: www.vadana.hr