Udruga transakcijske analize

Udruga transkacijske analize Vas poziva na radionicu Psychotherapy with trauma (in Transactional Analysis)

Radionica će se održati 28. i 29.03.2015. u Zagrebu, Bauerova 19, Centar Budi svoj.

Voditeljica radionice je Barbara Repinc Zupančič, PTSTA-P.

Barbara Repinc Zupančič je pedagoginja i sociologinja kulture. Studij transakcijske analize, smjer psihoterapija, je završila na Institutu IPSA u Ljubljani. U okviru Europske organizacije za transakcijsku analizu stekla je naziv CTA i PTSTA. Deset godina radila je na raznim područjima centra za socijalnu skrb (mladi s teškoćama u odrastanju, ovisnicima, nasiljem u obitelji), u kriznom centru za mlade te centru za mlade. Sada već šest godina radi u svojoj privatnoj praksi, gdje nudi terapiju adolescentima i odraslima. Ima dodatna znanja iz psihoterapije traume te iz psihoterapije djece i mladih. U okviru Instituta IPSA u Ljubljani radi radionice i superviziju za studente transakcijske analize. Članica je Komisije za certifikat u Europskoj organizaciji za transakcijsku analizu.

Radionica će se održati na engleskom jeziku, a namijenjena je psihoterapeutima i studentima psihoterapije. Poželjno je bar osnovno poznavanje teorije transakcijske analize.

Cijena radionice je 750 kn.
Zainteresirani se mogu javiti Jeleni Vrsaljko na [email protected] (091 5200 005) ili Petri Goršić na [email protected] (095 90 20 268).

Prijave primamo do 15. ožujka 2015.

SUBOTA 28.03.2015.
09:00-13:00 prvi dio radionice
13:00-14:00 pauza za ručak
14:00-17:00 drugi dio radionice

NEDJELJA 29.03.2015.
09:00-14:00 završni dio radionice

PROGRAM RADIONICE

• Osnovne informacije (vrsta traume – big T (single event Trauma), small T (cummulative trauma));
  • Znanja iz neuroznanosti koja trebamo uzeti u obzir pri radu s traumatiziranim klijentima;
  • Važnost tijela;
  • Kada treba započeti rad na traumi (naše kompetencije, klijentova stabilnost, okolina);
  • Osobni razvoj i trauma (zašto nisu svi traumatizirani);
  • Odnosi kao ljekovit faktor;
  • Ima li dobrih strana traume?

METODE:

• Predavanja